Lectură de un minut

25 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Carrefour va cumpăra 47 de magazine în Spania

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Carrefour a ajuns la un acord cu El Corte Inglés pentru a cumpăra 47 de magazine sub sigla SuperCor din Spania, pentru o valoare de 60 de milioane de euro (64,4 milioane de dolari), a anunțat retailerul francez.

Sursa foto: Carrefour

Tranzacția include supermarketuri și magazine de proximitate situate în special în regiunile Madrid, Catalonia, Andaluzia și Valencia. Carrefour intenționează să transforme magazinele achiziționate în magazinele Carrefour Market, Carrefour Express și Supeco, potrivit ESM.

Magazinele convertite vor beneficia de capitalul de marcă al Carrefour, de politica comercială, de produsele sub marca Carrefour și de condițiile de cumpărare, a precizat retailerul.

Achiziția va ajuta retailerul francez să își consolideze poziția în Spania, diversificându-și și mai mult rețeaua de magazine și amprenta geografică în această țară, în conformitate cu strategia sa.

Logo-ul Atacadão

În altă ordine de idei, Carrefour a înregistrat oficial logo-ul noului său format en-gros din Franța, importat de pe piața braziliană.

Designul bannerului Atacadão din Franța va fi diferit de cel folosit în Brazilia și Maroc, a precizat retailerul.

Înregistrarea logo-ului indică faptul că debutul Atacadão în Franța este, de fapt, aproape, în ciuda semnelor de întrebare cu privire la planurile retailerului pentru acest format.

Citeste si:
Programul Carrefour de Paște: în ce zile vor fi deschise magazinele
Programul Carrefour de Paște: în ce zile vor fi deschise magazinele
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour va cumpăra 47 de magazine în Spania