Lectură de un minut

27 Jun 2014 - Știri și Noutăți

Carrefour incurajeaza, de 13 ani, furnizorii romani.

Grupul Carefour incurajeaza dezvoltarea parteneriatelor cu producatorii romani, prin actiuni care incurajeaza consumul de produse romanesti, totul din dorinta de a sustine economia Romaniei!

La nivel national, Carrefour Romania continua acest angajament prin colaborarea cu peste 1.500 de furnizori romani si prin dezvoltarea de proiecte specifice, menite sa ofere acces consumatorilor la produsele romanesti. Colaborarea pe aceasta axa are drept rezultat dezvoltarea economiei romanesti prin: generarea de noi locuri de munca si consolidarea afacerilor locale si scurtarea distantei de transport a materiilor prime, a produselor finale, care se traduce printr-o amprenta mai mica asupra mediului si printr-un cost mai mic pentru consumatorul final.

O alta actiune importanta pentru Carrefour este dezvoltarea Marcilor Proprii in Romania. Din cei aproximativ 1.500 de colaboratori locali, multi dintre acestia contribuie la dezvoltarea produselor Marca Proprie Carrefour in Romania.

Filiera Calitatii Carrefour pentru carne de porc, cartofi si morcovi este o alta initiativa dezvoltata de Carrefour pentru a sustine productia romaneasca. Produsele distribuite sub acest brand sunt obtinute prin activitati responsabile, care asigura protectia solului si a mediului, acestea fiind 100% provenite din agricultura locala. Calitatea produselor este garantata prin monitorizarea atenta a intregului proces de crestere a animalelor si legumelor.

Cea mai noua actiune dezvoltata de Carrefour Romania este parteneriatul cu Asociatia Bio Romania care a permis accesul consumatorilor, incepand cu luna iulie 2013, la produsele membrilor asociatiei. Produsele sunt procesate chiar in satele Romaniei, din fructe si legume, miere si verdeturi crescute in mod traditional, respectand totodata reglementarile europene privind calitatea produselor bio. Produsele Bio Romania sunt disponibile in toate hipermarketurile Carrefour din tara.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour incurajeaza, de 13 ani, furnizorii romani.