Lectură de 4 minute

11 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Carrefour și Bringo lansează „Pachetul cu Dor” pentru românii din diaspora

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În luna aprilie, Carrefour România și Bringo lansează „Pachetul cu Dor” și invită românii de pretutindeni să-i surprindă pe cei dragi cu un cadou special cu ocazia sărbătorilor pascale. Astfel, atât românii din țară, cât și cei din străinătate care își petrec sărbătorile departe de casă pot trimite celor dragi un pachet cu bunătăți, pentru a alina dorul celor dragi. Inițiativa își propune să creeze o formă de conectare personală dincolo de granițele fizice și să întărească legăturile cu cei apropiați în prag de sărbători. 

Sursa foto: Carrefour

Lansată weekendul trecut în prezența a mii de spectatori prezenți la concertul Andrei din Stuttgart, campania este valabilă în perioada 6 aprilie – 8 mai și le oferă acces tuturor utilizatorilor cu cont activ în aplicația Bringo la o selecție exclusivă de produse din portofoliul retailerului francez. „Pachetul cu Dor” propune un pairing de vin și brânză românești din programele Deschidem Vinul Românesc și Poftim Brânză Românească, acompaniate de un cozonac din gama proprie Carrefour, Drag de România.

În funcție de sortimentele disponibile în aplicație, românii pot selecta produsele preferate din secțiunea dedicată pentru a crea un pachet cadou personalizat, pe gustul destinatarului:

1. Descarci aplicația Bringo din Google Play, App Store sau App Gallery și îți creezi un cont
2. Introduci adresa destinatarului
3. Intri în Carrefour hipermarket și cauți promoția Pachet cu Dor, unde vei putea accesa lista cu produsele disponibile:

  • vinuri din programul Deschidem Vinul Românesc: Caii de la Letea Geneza Fetească Neagră, Oaky Chardonnay, rose, Aurelia Vișinescu Distinct Cabernet Sauvignon, Fetească Albă și Tămâioasă Românească, rose
  • brânză maturată din programul Poftim Brânza Românească: de la producătorul Five Continents, brânza maturată cu chimen, cu vin roșu, cu ierburi à la Provence, cu ierburi italienești, cu pesto verde sau cu busuioc.
  • cozonaci și cornulețe din gama Drag de România, diverse sortimente
  • o pungă de cadou

4. Selectezi cel puțin câte un produs din fiecare categorie – vin, brânză, cozonac sau cornulețe – pentru a completa Pachetul cu Dor și alegi o pungă de cadou
5. Introduci codul de reducere „ANDRA” în secțiunea „voucher” la plasarea comenzii și beneficiezi de transport gratuit.
6. Bonus, Carrefour oferă suplimentar o reducere de 10 lei/comandă.
7. Personal shopperii Bringo vor ridica apoi produsele din magazinele Carrefour și vor livra cadoul către persoana dragă ție

În cazul în care un produs din cele selectate nu mai există pe stoc, acesta va fi înlocuit cu un produs similar.

Campania este disponibilă în orașele în care este prezent Bringo cu magazinele Carrefour hipermarket.


Românii din diaspora au trimis acasă primele „Pachete cu Dor”

Campania Pachetul cu Dor a debutat pe 6 aprilie, la Stuttgart, Germania, cu ocazia turneului artistic Tradițional 2, desfășurat de Andra pentru românii plecați în străinătate, unde Carrefour a fost partener.
„Mă emoționează foarte tare când mă întâlnesc cu românii plecați în străinătate și mă conectez cu poveștile lor. Îmi doresc ca spectacolele mele să unească români din toate colțurile lumii, să ne aducă împreună pentru a ne bucura de muzica ce ne atinge sufletele. Le mulțumesc celor de la Carrefour și Bringo pentru prezența la concertul din Stuttgart cu o inițiativă prin care sperăm să mai fi alinat, măcar puțin, dorul de acasă al celor prezenți. Abia aștept să venim cu și mai multe surprize pe viitor”, a adăugat Andra, Brand Ambassador Carrefour România.

Citeste si:
Bringo introduce Bringo Mall: ce este noul serviciu, care se laudă cu o singură comandă și mai multe magazine
Bringo introduce Bringo Mall: ce este noul serviciu, care se laudă cu o singură comandă și mai multe magazine

În urma lansării, pachetele cu dor au ajuns la rudele și prietenii românilor prezenți la eveniment prin intermediul livratorilor Bringo.

Campania este disponibilă în orașele în care este prezent Bringo cu magazinele Carrefour hipermarket.

Lista orașelor cu acoperire Bringo poate fi accesată aici: https://pachetulcudor.carrd.co/#orase

Lista orașelor cu acoperire Bringo poate fi accesată aici.

Odată cu achiziția operațiunilor Romania Hypermarche SA, Carrefour ajunge la peste 430 de magazine, în 113 orașe din țară și ajunge în top trei jucători de pe piața de retail din România, fiind un angajator de top certificat pentru peste 17.000 de angajați. Carrefour România operează în România prin cinci entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operational SRL, Supeco Investment SRL și, din noiembrie 2023, Romania Hypermarche S.A.

Bringo este o aplicație de cumpărături online, unde poți găsi tot ce ai nevoie - de la legume și fructe, până la echipament sportiv și cărți din cele peste 200 de magazine partenere - în total, peste 90 000 de produse cu mai multe opțiuni de livrare: livrare rapidă, planificată în aceeași zi sau serviciul Click&Collect. In Decembrie 2023 am lansat Bringo Mall, un serviciu disponibil în premieră pe piața de e-commerce și e-grocery din România, care le permite clientilor să plaseze o singură comandă cu produse din mai multe magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour și Bringo lansează „Pachetul cu Dor” pentru românii din diaspora