Lectură de 3 minute

28 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Carrefour și Bringo extind serviciul de livrare rapidă în Cluj-Napoca și Timișoara, 10 noi magazine fiind incluse în platformă

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Carrefour și Bringo extind serviciul de livrare rapidă în Cluj-Napoca și Timișoara, clienții având posibilitatea de a comanda prin aplicația Bringo produse de la magazinele Carrefour Market și Market Express din proximitatea lor, cu livrare în doar 30 de minute și contra unui cost redus de 9.99 lei per comandă. Pentru a acoperi suprafața celor două noi orașe, 10 magazine Carrefour au fost incluse în Bringo, retailerul ajungând la o prezență totală de 93 de magazine în toate formatele (Hipermarket, Market și Market Express) în platformă.

Extinderea vine la scurt timp după lansarea serviciului de livrare rapidă în București și Iași, unde clienții s-au dovedit interesați de beneficiul proximității în mediul online. Pentru a asigura acoperirea aproape integrală a celor două noi orașe, un total de 10 magazine Carrefour au fost incluse în platforma Bringo, astfel că, în prezent, 93 de magazine Carrefour în toate cele trei formate (Hipermarket, Carrefour Market și Market Express), din 37 de orașe din țară, sunt incluse în Bringo.

Carrefour și Bringo își consolidează astfel parteneriatul prin extinderea numărului de magazine din platformă și, implicit, a suprafeței acoperite de livratori.

„Pentru noi, omnicanalitatea nu înseamnă doar prezența în mediul fizic și în cel online. Ne interesează calitatea acestei prezențe și modul în care ea se dezvoltă în mod constant. Astfel, ne continuăm alături de Bringo expansiunea multiformat și multiservice, incluzând noi magazine în platformă și punând la dispoziția tot mai multor clienți ambele variante de livrare. Pe viitor, ne propunem să extindem serviciul de livrare rapidă către noi orașe din România”, a declarat Cătălin Samara, COO & E-commerce director, Carrefour România.

Interes crescut pentru comenzile online

Clienții din Cluj-Napoca și Timișoara au acum în aplicația Bringo atât opțiunea unui hipermarket Carrefour, cu livrarea tradițională, în aproximativ 90 de minute, contra unui cost standard de 19.99 lei, cât și noile opțiuni de supermarketuri și marketuri express de proximitate, cu livrare rapidă, în 30 de minute, în schimbul unui cost redus, de 9.99 lei.

Clienții care optează pentru cea de-a doua variantă au acces la peste 90% din sortimentul magazinului din proximitate. Toate produsele sunt disponibile la același preț ca cel din magazinele fizice, în contextul în care Bringo nu practică adaos comercial.

Observăm un interes tot mai ridicat din partea clienților pentru comenzile online de produse alimentare ce derivă nu doar din rațiuni de siguranță, ci și de confort. Chiar dacă viața noastră s-a mutat acasă, responsabilitățile nu au luat nicio pauză.

Serviciul de livrare rapidă, în 30 de minute, le arată clienților că suntem alături de ei și că îi putem ajuta într-un mod foarte simplu - luăm povara mersului la cumpărături de pe umerii lor și ne angajăm să le livrăm produsele preferate din Carrefour în cel mai scurt timp. Pe viitor, vom continua să ne extindem aria de acoperire a serviciilor, cât și, în mod special, a serviciului de livrare rapidă, care s-a bucurat de un real succes de la lansarea sa în București și Iași”, a adăugat Ioana Ilie Dobre, general manager Bringo.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

O componentă importantă care se menține odată cu extinderea serviciului rapid o reprezintă modelul hibrid de livrare, disponibil prin introducerea scooterelor și a bicicletelor tradiționale în flota Bringo.

Prin intermediul aplicației Bringo, disponibilă gratuit în App Store și în Google Play, cumpărătorii pot alege produse din Carrefour fără adaos comercial. Carrefour pune la dispoziția clienților o gamă de peste 50.000 de produse în aplicația Bringo. Cumpărăturile sunt făcute de un personal shopper care comunică în timp real cu clientul, experiența cumpărăturilor de la distanță fiind semnificativ îmbunătățită.

Carrefour are o rețea de 360 de magazine la nivel național, o rețea prezentă în 39 de localități și are disponibilă aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, precum și sesiunile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour și Bringo extind serviciul de livrare rapidă în Cluj-Napoca și Timișoara, 10 noi magazine fiind incluse în platformă