Lectură de un minut

02 Dec 2014 - Știri și Noutăți

Carrefour si Aldis au intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai lung carnat din lume

Carrefour si Aldis au primit Certificatul Guinness World RecordsTM pentru cel mai lung carnat din lume. Produsul, preparat din carne tocata cruda, a avut 62.745 km lungime si are o greutate de 45 tone, dimensiuni care doboara recordul mondial de 59.14 km detinut pana In prezent de englezi, anunta retailerul.

Recordul stabilit de Carrefour si Aldis a fost prezentat spre omologare de Ziua Nationala a Romaniei, in parcarea Ploiesti Shopping City, in comuna Blejoi, in prezenta oficialilor Guinness World RecordTM si a tuturor participantilor la eveniment. La final, o parte din produsul-record a fost donata in scopuri caritabile. De asemenea, cel mai lung carnat din lume a putut fi savurat de catre participanti.

A fost pentru prima data cand Grupul Carrefour a organizat o actiune atat de ampla pe segmentul de mezeluri. Recordul mondial stabilit de Carrefour In Romania a fost sarbatorit chiar de Ziua Nationala a Romaniei, in cadrul unei petreceri campenesti, cu preparate traditionale si concerte de muzica populara.

Citeste si:
Anei Krasovschi, directoarea de Resurse Umane a Carrefour, pleacă din companie după 20 de ani
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour si Aldis au intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai lung carnat din lume