Lectură de 2 minute

15 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Carrefour România deschide încă un magazin Supeco în Craiova. Cu ce vine în plus acesta

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Carrefour România își extinde prezența în orașul Craiova, prin deschiderea unui al doilea magazin Supeco. Magazinele Supeco oferă prețuri avantajoase pentru cumpărăturile zilnice, cu aproximativ jumătate din articole la costuri reduse pentru achizițiile în volume mari. Noua locație dispune de o suprafață de vânzare de aproximativ 350 mp și oferă acces la o selecție de aproximativ 1.000 de articole, inclusiv de la producători români, regionali și locali. 

Sursa foto: Carrefour/ Supeco

Magazinul Supeco, adresat atât familiilor, cât și micilor afaceri, oferă prețuri mici la toate produsele, dar și reduceri pentru volume mari la aproximativ jumătate din produsele disponibile.

Clienții pot găsi aproximativ 1.000 de produse de larg consum și proaspete: de la lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, BIO şi dietetice, până la articole de igienă și întreținerea casei.

Diferența față de primul magazin Supeco din Craiova este că în cadrul noii locații sunt prezente doar opțiunile de autoservire și achiziție de produse preambalate, fără vitrina cu servire asistată.

Noul magazin Supeco din Craiova, aflat pe strada Traian Lalescu, nr. 19 A, are o suprafață totală de vânzare de aproximatv 350 mp și este deschis de luni până sâmbătă între orele 07:30 – 21:00 și duminică, între orele 08:00 – 20:00.

Deschiderea magazinului înseamnă și o creștere a dimensiunii rețelei de supermarketuri Supeco, din totalul acesteia făcând parte în prezent 29 de magazine extinse la nivel național. Locuitorii din Oradea, Timișoara, Arad, Bârlad, Bacău, Călărași, Piatra Neamț, București (Titan și Rebreanu), Sfântu Gheorghe, Constanța, Reghin, Satu Mare, Cluj, Sibiu, Gheorgheni, Iași, Baia Mare, Târgoviște, Slatina, Slobozia, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Giurgiu, Galați, Focșani și Suceava se bucură deja de ofertele zilnice și prețurile mici ale magazinelor Supeco.

În toate magazinele Supeco din țară, produsele pot fi achiziționate în pungi 100% biodegradabile.

Supeco completează rețeaua de peste 380 de magazine Carrefour cu formatul de discount, alături de magazinele Carrefour hipermarket, market și express. În prezent, sunt 29 de magazine Supeco la nivel național. Carrefour România operează în România prin patru entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operațional SRL și Supeco Investment SRL.

Citeste si:
Aura Rădulescu, fost CEO Cora: Cora era mult prea mică în România pentru a mai putea continua independent
Aura Rădulescu, fost CEO Cora: Cora era mult prea mică în România pentru a mai putea continua independent

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour România deschide încă un magazin Supeco în Craiova. Cu ce vine în plus acesta