Lectură de 2 minute

31 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Carrefour România a deschis primul hipermarket din Alba Iulia

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează primul hipermarket din Alba Iulia. Noul magazin este situat pe str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 2, în incinta Carolina Mall Alba Iulia. Rețeaua Carrefour Hipermarket România ajunge la un număr de 44 de unități la nivel național, dintr-un total de peste 400 de magazine multiformat. 

Sursa foto: Carrefour

Noul Hipermarket, deschis în proaspat inauguratul centru comercial Carolina Mall, reprezintă primul format cu care Carrefour s-a lansat pe piața din România în 2001 și rămâne în poziția de format strategic la nivelul întregii rețele, oferind cea mai variată gamă de produse, pentru toate buzunarele.

Extinderea rețelei face parte din planul omnichannel al companiei de a-i întâmpina pe clienți cu produsele preferate, atât în magazinele fizice, cât și online.

În plus, magazinul include în oferta sa și produse non-alimentare din universul de cooking (electrocasnice, veselă), produse de igienă sau pentru casă și grădină, produse cosmetice sau jucării.

Totodată, noua colecție de haine TEX, potrivite pentru sezonul rece, va fi disponibilă încă de la deschidere, iar pentru o echipare completă pentru școală, părinții sunt așteptați în magazin, să descopere cele peste 2.000 de rechizite la rafturile dedicate. Mai mult, clienții pot beneficia și de servicii precum PayPoint, reîncărcare electronică, plată facturi sau viniete.

Hipermarketul este deschis de luni până duminică, între orele 07:00 - 22.00. Cu o suprafață de vânzare de peste 4.000 de metri pătrați, magazinul pune la dispoziția clienților un mix de cinci case tradiționale și nouă case de tip self checkout: patru cu opțiuni de plată mixte cash și card și cinci doar card, prin intermediul cărora clienții au posibilitatea de a-și scana și plăti singuri produsele din coș.

Universul Act for Good Carrefour – disponibil în noul magazin fizic sau direct în buzunarul clienților, prin intermediul aplicației mobile

Odată cu primul hipermarket din oraș, Carrefour aduce la Alba Iulia și programul Act For Good, disponibil în aplicația Carrefour, prin care clienții pot acumula puncte de loialitate pentru a beneficia de oferte, discounturi, experiențe diverse și ocazia de a susține comunitatea prin fapte bune.

Citeste si:
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 

În ultimul an, Carrefour a demarat un amplu proces de remodelare, care vizează hipermarketurile din toată țara, reprezentând evoluția strategică a retailerului în România pentru o mai bună experiență în cadrul sesiunilor de cumpărături.

Dincolo de casele 100% self checkout, care dispun de un sistem descanare și efectuare a plății simplu și intuitiv pentru toată lumea, clienții beneficiază de opțiunea Scan & Pay din aplicația Act for Good. Cu ajutorul ei, pot scana și plăti produsele pe măsură ce le adaugă în coșul de cumpărături, iar astfel experiența devine simplă și rapidă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour România a deschis primul hipermarket din Alba Iulia