Lectură de un minut

19 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Carrefour revine cu forțe proaspete în Bulgaria: care e planul retailerului

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Gigantul francez Carrefour urmează să-și restabilizeze prezența în Bulgaria, dezvăluind planuri pentru o rentabilitate semnificativă printr-un parteneriat cu francizatul grec Retail & More. Anunțul detaliază sub-francizarea mărcii Carrefour la cel puțin 20 de magazine din Bulgaria, cu negocieri în curs, inclusiv discuții cu companii bulgare precum Parkmart Holding.

Sursa foto: Shutterstock.com

Parkmart Holding, fondat de Dobromir Andonov în 2018, este un lanț de supermarketuri și magazine online cunoscut pentru concentrarea pe produse alimentare și bunuri de uz casnic de ultimă generație.

Magazinele Parkmart, distribuite în toată țara în orașe precum Sofia, Varna și Burgas, vor fi supuse unui proces de rebranding pentru a adopta numele Carrefour în următoarele luni, scrie Novinite.com.

Retail & More, francizatul grec Carrefour din 2022, este entuziasmat de extinderea amprentei sale în Bulgaria, exprimându-și încrederea că gama de produse va îndeplini așteptările clienților bulgari. Vassilis Stassinoulias, CEO-ul companiei, anticipează că va avea în curând 50 de magazine Carrefour în Grecia.

Revenirea Carrefour marchează o mișcare strategică, deoarece lanțul francez, prezent în peste 40 de țări, urmărește 10 noi piețe de franciză până în 2026. Modelul de franciză a devenit un punct cheie pentru Carrefour, Franța, Spania și Brazilia contribuind semnificativ la volumul vânzărilor sale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour revine cu forțe proaspete în Bulgaria: care e planul retailerului