Lectură de 2 minute

05 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Carrefour lansează primul târg de joburi: peste 600 de poziții deschise în București și Ilfov

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Carrefour lansează primul târg de joburi celor în căutare de noi oportunități în carieră, cu peste 600 de poziții disponibile atât la sediul central, cât mai ales în magazinele retailerului de tip hipermarket, supermarket și express, precum și în magazinele Supeco, din București și Ilfov, în cadrul primului târg de joburi organizat de companie în datele de 6 și 7 mai, în parcarea hipermarketului Orhideea din București.

Câteva dintre pozițiile disponibile în cadrul târgului sunt casier,lucrător universal, lucrător universal produse proaspete, manager adjunct stagiar, asistent achiziții, asistent contabil, specialist aprovizionare, buyer și buyer assistant. Pozițiile prezentate în cadrul târgului de adresează candidaților din București și Ilfov, însă se pot înscrie candidați din întreaga țară, cu 300 de oportunități disponibile în prezent, la nivel național.

„Lansarea unui târg de joburi Carrefour este un pas important, dar natural în același timp, pentru un ecosistem în permanentă dezvoltare și în linie cu statutul nostru de angajator de top cu peste 17.000 de colegi la nivel național. Noua inițiativă reflectă viziunea noastră privind resursele umane, construită pe principiul conectării oamenilor cu cele mai bune oportunități pentru ei, oferindu-le transparență și consiliere din prima clipă”, a declarat Alina Gamauf, Membru în Comitetul Executiv, Carrefour România.

Târgul de joburi Carrefour are scopul de a oferi participanților din cât mai multe categorii vizibilitate totală asupra oportunităților, dar și de a identifica potențiali candidați interesați de toate pozițiile disponibile în cadrul companiei. Astfel, timp de două zile, echipele de Recrutare și Employer Branding se vor afla la târg pentru a-i întâmpina pe cei interesați cu toate informațiile necesare în vederea alegerii rolului potrivit în cadrul echipei Carrefour. În plus, toți participanții care se înscriu în baza de date Carrefour vor avea parte de surprize pe loc.

Joburile disponibile în cadrul Carrefour vin și cu o serie de beneficii precum tichete de masă și cupoane Carrefour pentru Paște și Crăciun, primă de vacanță și de fidelitate, asigurare privată de sănătate și ajutor pentru anumite evenimente deosebite cum ar fi nașterea unui copil sau căsătoria, dar și în cazul nefericit al unui deces în familie.

Carrefour este al treilea cel mai mare retailer alimentar din România, după cifra de afaceri, primele locuri în clasament fiind ocupate de Lidl și Kaufland. Compania a trecut de pragul de 9 miliarde de lei, în 2020, când a angajat 313 persoane, potrivit unei analize realizate de Retail.ro. La finalul anului 2020, francezii aveau la nivel local 10.523 de salariați și un profit de 235,5 milioane de lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour lansează primul târg de joburi: peste 600 de poziții deschise în București și Ilfov