Lectură de 3 minute

28 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Carrefour lansează primul program din cadrul partneriatului cu Academia de Studii Economice din București, Școala de Lideri

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Carrefour și Academia de Studii Economice din București au semnat un parteneriat pentru următorii trei ani, ce vizează proiecte de dezvoltare profesională pentru angajații companiei. Parteneriatul debutează cu un prim program intitulat Școala de Lideri, lansat de Carrefour în luna iulie. 

Parteneriatul a fost anunțat în cadrul unui eveniment organizat astăzi, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București în prezența CEO Carrefour Group - Alexandre Bompard, a CEO Carrefour România - Julien Munch, a Rectorului Academiei de Studii Economice din București – prof. univ. dr. Nicolae Istudor și a Excelenței Sale, Laurence Auer, Ambasadoarea Franței în România, dar și a beneficiarilor direcți ai acestui program, angajații Carrefour.

„Acesta este doar primul program schițat în cadrul parteneriatului, urmând să dezvoltăm cu partenerii noștri alte noi proiecte cu impact, fie că este vorba despre dezvoltarea profesională a angajaților noștri sau pregătirea studenților de la ASE cu experiențe practice”, a declarat Julien Munch, CEO Carrefour România.

Carrefour a pus bazele programului în prima parte a anului, când a identificat profesioniști din echipele companiei, în urma unei evaluări aplicate la nivelul întregii organizații. Astfel, în funcție de parcursul vizat, angajații Carrefour participanți la program au fost împărțiți în trei clase:

  • Campus - care aduce împreună colegii care se pregătesc să devină manageri de magazin sau de departament,
  • Future Leaders Operațional - ai cărei membri vizează pozițiile de director de hypermarket sau manageri regionali
  • clasa Future Leaders sediu - ai cărei membri îşi dezvoltă competențele necesare a putea accesa poziţii de manageri şi directori.

La finalul acestui an, absolvenţii Şcolii de Lideri Carrefour 2021 vor avea competențe dezvoltate în domenii precum leadership, comunicare, controlul financiar, finanțe, excelență operațională, managementul proiectelor, strategie digitală sau managementul schimbării.

În plus, fiecare participant va efectua stagii de învățare “on the job”, atât la nivel naţional, cât și internaţional. Întregul program este organizat în jurul unor activităţi de învăţare experiențială, cu aplicabilitate practică.

Programele de formare se vor derula în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucureşti şi Bucharest Business School și vor fi facilitate de profesori ai Academiei de Studii Economice din București. Fiecare lună va fi dedicată creşterii competențelor dintr-o anumită arie. De asemenea, pe parcursul desfăşurării acestui program, participanţii vor lua parte la trei întâlniri de celebrare, desfăşurate la nivel omnichannel. Prima întâlnire are loc în septembrie, odată cu startul oficial al sesiunilor de formare.

Carrefour are o rețea de 360 de magazine la nivel național, o rețea prezentă în 39 de localități și are disponibilă aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, precum și sesiunile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store.

Citeste si:
Cora devine Carrefour: până la începutul lunii mai toate hipermarketurile vor fi rebranduite
Cora devine Carrefour: până la începutul lunii mai toate hipermarketurile vor fi rebranduite

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour lansează primul program din cadrul partneriatului cu Academia de Studii Economice din București, Școala de Lideri