Lectură de un minut

03 Sep 2014 - Știri și Noutăți

Carrefour deschide un nou hipermarket in Centrul comercial Vulcan

Grupul Carrefour va deschide pe 4 septembrie cel de-al 26-lea hipermarket Carrefour din tara, Carrefour Vulcan, in cadrul celui mai nou centru comercial din Bucuresti, Vulcan Value Center, dezvoltat de NEPI, anunta compania.

 

„De peste 13 ani suntem pe primul loc in inimile romanilor iar acest lucru se explica prin trei axe strategice importante ale Grupului Carrefour Romania. In primul rand, zilnic, avem cele mai mici preturi la toate produsele. In al doilea rand, avem grija ca magazinele noastre sa fie un mediu de cumparaturi placut si modern, prin implementarea celor mai noi concepte comerciale, de design si protectie a mediului. Nu in ultimul rand, facem aceste lucruri punand acces pe factorul uman, motiv pentru care dorim ca atat angajatii cat si clientii care ne trec pragul sa se simta bine. Ii invitam, asadar, pe bucuresteni sa se bucure de toate aceste lucruri in noul hipermarket din Bucuresti, Carrefour Vulcan” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour Romania.

Noul hipermarket Carrefour Vulcan se afla pe strada Mihail Sebastian nr. 88, sector 5, are o suprafata de vanzare de 7.500 m² si 1.200 locuri de parcare.

In perioada 4-17 septembrie, Carrefour Vulcan isi asteapta clientii cu o multime de surprize: super tombola de deschidere cu premiul cel mare 5.000 euro si zeci de aparate electronice si electrocasnice. Cuponiada 25 lei din 30 in 30 minute, pe linia caselor un client va fi ales prin tragere la sorti pentru a primi un cupon de cumparaturi de 25 lei. Iar pe 4 septembrie, clientii sunt asteptati cu sampanie si un tort preparat chiar de catre profesionistii Carrefour.

Citeste si:
Carrefour deschide Bonteria Very&So, un nou concept de magazin în România

De joi, pana duminica, Carrefour a pregatit momente de dans, acrobatii in parcare si surprize pentru cei mici, iar in ziua deschiderii, din ora in ora, prin tragere la sorti, cate un client va primi contravaloarea cosului de cumparaturi.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour deschide un nou hipermarket in Centrul comercial Vulcan