Lectură de 4 minute

05 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Carrefour Hipermarket România ajunge la un număr de 45 de unități la nivel național

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează primul hipermarket din Craiova. Noul magazin este situat pe Calea Severinului, nr. 61, în incinta Promenada Craiova, unde clienții se pot bucura de o experiență completă la cumpărături.

Sursa foto: Carrefour

Hipermarketul reprezintă primul format cu care Carrefour s-a lansat pe piața din România în 2001 o variată gamă de produse, accesibilă pentru toate buzunarele. Extinderea rețelei face parte din planul omnichannel al companiei de a-i întâmpina pe clienți cu produsele preferate, atât în magazinele fizice, cât și online.

Carrefour se angajează să păstreze tradiția oferirii unei game variate de produse locale, printre care se regăsesc: delicioasele lactate de la „Artego”, mezelurile de la producătorii locali „Teldo” și „Mălina”, dar și fructe și legume de la fermieri locali și regionali.

Alte produse de origine locală pe care clienții le pot găsi în magazin sunt:

  • brânzeturi artizanale fabricate din ingrediente locale, 100% naturale, din cel mai nou program Carrefour, Poftim Brânza Românească;
  • vinuri românești din programul Deschidem Vinul Românesc; acesta cuprinde etichete regionale, inclusiv din regiunea Olteniei, de la crame recunoscute pe plan local: Avincis, cu brandurile Amfiteatru și Olt de Vie, din selecția Exclusiv; Viile Almaj, Negrinni, Catleya, Vie Vin Segarcea, din selecția Regional; Crama Oprișor, Vinarte, Domeniile Sâmburești, din selecția Premium.
  • Bunătăți de soi specifice sezonului, de la producători locali și regionali de renume, precum „Allegro Bio Prod” (ardei gras, vinete, gogoșar, conopidă, kapia, verdeață), „Agrifarm” (roșii, castraveți) și multe altele.
  • fructe și legume românești de la cooperativele agricole Grădina Noastră din Brezoaele, Vărăști, Voinești, Huși, Ostrov, Beiuș, Însurăței, Tg. Secuiesc.
  • produse marcă proprie din gamele consacrate Creștem România Bio, Drag de România, Carrefour La Piață, dar și mărci naționale și internaționale.

În plus, magazinul include în oferta sa și produse non-alimentare din universul de cooking (electrocasnice, veselă), produse de igienă sau pentru casă și grădină, produse cosmetice sau jucării. Totodată, noua colecție de haine TEX, potrivite pentru sezonul rece, va fi disponibilă încă de la deschidere.

Mai mult, pe lângă serviciile disponibile în hipermarketurile Carrefour (PayPoint, plată facturi sau viniete), clienții pot beneficia și de opțiuni precum transferul de bani prin MoneyGram, bilete loto prin Loteria Română, carduri cadou, atât Carrefour, cât și de la parteneri (IKEA, Lensa, Roblox, etc.). De asemenea, cu ajutorul cardului Direct de la Carrefour, clienții pot beneficia de plata în rate a produselor achiziționate, precum și de 5% cashback din valoarea coșului de cumpărături.

Cu ocazia deschiderii, clienții pot consulta cataloagele cu oferte și promoții speciale și participa în perioada 5 octombrie – 5 noiembrie la tombola cu premii, prin care au șansa să câștige unul dintre cele 100 de carduri cadouri în valoare de 100 euro, în schimbul unui bon de cumpărături în valoare de minimum 100 de lei înregistrat AICI.

Mai mult, în ziua deschiderii, clienții au șansa de a câștiga premii instant: din 30 în 30 de minute se anunță o casă norocoasă, unde clientul care se află la scanat produsele primește un pachet cadou cu o selecție de produse marcă proprie.

Citeste si:
Carrefour a deschis cel de-al 57-lea hipermarket din țară
Carrefour a deschis cel de-al 57-lea hipermarket din țară

Hipermarketul este deschis de luni până duminică, între orele 07:00 - 22.00. Cu o suprafață de vânzare de peste 6.000 de metri pătrați, magazinul pune la dispoziția clienților un mix de șapte case tradiționale și unsprezece case de tip self checkout.

Totodată, din secțiunea Hipermarket a aplicației Glovo, clienții pot selecta produsele dorite de magazinul Carrefour Craiova, iar Glovo le va livra la adresa indicată în mai puțin de 60 de minute.

Carrefour România oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături în siguranță: direct în cele peste 410 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platformele BRINGO și Glovo, disponibile gratuit în Google Play și App Store.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour Hipermarket România ajunge la un număr de 45 de unități la nivel național