Lectură de 2 minute

27 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Carrefour extinde livrarea în 30 de minute, prin Bringo, în Arad, Bacău și Craiova

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Carrefour extinde serviciul Bringo, de livrare rapidă, în 30 de minute, în Arad, Bacău și Craiova, iar clienții pot comanda produsele prin aplicație de la magazinele Carrefour Market și Express din proximitatea lor.

În prezent, sunt 48 de magazine Carrefour Market și Express care susțin serviciul de livrare rapidă în cele nouă orașe în care serviciul este disponibil: București, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov, Constanța, Arad, Bacău și Craiova.

În noile localități, serviciul se bazează deocamdată pe magazine Express: în Arad, serviciul de livrare rapidă este disponibil în proximitatea magazinului din Piața Avram Iancu, nr. 18, în timp ce în Craiova - în vecinătatea magazinului din Str. Nicolae Iorga, nr. 122-124, bl. A44-A45. În Bacău, serviciul se bazează pe două magazine Express, din Str. Dumbravei nr. 4, bl 4., respectiv Str. Prieteniei nr. 14. Carrefour și Bringo vor să extindă serviciul în toate cele trei orașe, astfel încât clienții să poată comanda din orice cartier, în regim rapid.

Clienții au acces la peste 90% din sortimentul magazinului din proximitate prin intermediul livrării rapide, de 30 de minute, și beneficiază de același preț al produselor ca cel din magazinele fizice, întrucât platforma Bringo nu practică adaos comercial.

Clienții pot comanda prin aplicația Bringo produse de la magazinele de proximitate cu livrare în doar 30 de minute, în schimbul unui cost redus de doar 9.99 lei per comandă. Această opțiune se adaugă celei standard, de la supermarketurile Carrefour din cele trei orașe, cu livrare în 90 de minute și contra unui cost de 19,99 lei pentru fiecare comandă: în Arad - de la magazinele din Str. Tunarilor, nr 1A, Str. Ştefan cel Mare nr. 54 și Str. Revoluţiei nr. 39-43; în Bacău - Str. Republicii nr. 74 și Str. Mioriței nr. 27; iar în Craiova - magazinele Carrefour Market din Str. Calea București nr. 40-42-44, bl. P3, P4, P5, Bd. Olteniei, nr. 1E și din Str. Tabaci, nr. 2 - Piața 1 Mai.

Bringo va ajunge în orașele mari până la vară

„Am observat o creștere substanțială a comenzilor prin intermediul platformei Bringo în 2021 față de anul precedent, ceea ce ne demonstrează potențialul comerțului online alimentar și ne motivează să facem serviciul de livrare rapidă disponibil în cât mai multe orașe din țară. Ne dorim ca acest serviciu să acopere toate orașele mari din România până în vară”, a declarat Ioana Ilie Dobre, director general Bringo.

Carrefour România are peste 360 de magazine în țară.

Citeste si:
Primele declarații ale reprezentanților Carrefour în urma protestelor. Ce le oferă retailerul angajaților 
Primele declarații ale reprezentanților Carrefour în urma protestelor. Ce le oferă retailerul angajaților 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour extinde livrarea în 30 de minute, prin Bringo, în Arad, Bacău și Craiova