Lectură de 2 minute

16 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Carrefour deschide primul magazin Supeco din Slobozia

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Carrefour continuă extinderea lanțului Supeco și deschide un nou magazin în Slobozia, în incinta noului centru comercial Park Plaza, ajungând la o rețea națională de 27 de magazine ale formatului de discounter. Noul magazin aduce într-un spațiu de 1.500 metri pătrați o selecție de 5.500 de produse, inclusiv de la producători români, regionali și ultralocali precum Avicola Slobozia, producător de carne de pasăre.

Magazinele Supeco au aproximativ jumătate din articole la costuri reduse pentru achizițiile în volume mari. Magazinul Supeco, adresat atât familiilor, cât și micilor afaceri, oferă reduceri pentru volume mari la aproximativ jumătate din produse: cu cât crește numărul de produse cumpărate, cu atât prețul per bucată scade. Oferta este valabilă în cazul achiziționării a cel puțin două articole de același fel, produsele vizate fiind semnalizate la raft prin etichetele colorate. Totodată, deschiderea magazinului este marcată și de o serie de oferte speciale, valabile în perioada 16 – 21 iunie 2022.

Noul magazin Supeco din Slobozia este situat în incinta centrului comercial Park Plaza Slobozia, are o suprafață de 1.500 de metri pătrați și un număr de 23 de angajați și este deschis de luni până sâmbătă între orele 07:30 – 21:00 și duminică, între orele 08:00 – 18:00.

Gama de produse

Clienții pot găsi 5.500 de produse de larg consum și proaspete: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semipreparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, BIO şi dietetice, cât și produse de igienă și întreținerea casei.

Totodată, magazinul așteaptă ialomițenii și cu produse familiare, precum carnea de pui produsă de Avicola Slobozia, disponibilă la prețuri începând de la 9.99 lei/kg, dar și produse de origine regională în categoriile brutărie și panificație, mezeluri, lactate și brânzeturi tradiționale. Printre produsele de sezon se numără, cireșele, căpșunele, verdețurile, roșiile, castraveții, ardeii și dovleceii.

Odată cu deschiderea magazinului din Slobozia, rețeaua de supermarketuri Supeco se extinde la 27 magazine la nivel național. Locuitorii din Oradea, Timișoara, Arad, Suceava, Bacău, Călărași, Piatra Neamț, București (Titan și Rebreanu), Sfântu Gheorghe, Constanța, Reghin, Satu Mare, Cluj, Sibiu, Gheorgheni, Iași, Baia Mare, Târgoviște, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Giurgiu, Galați, Focșani, Craiova se bucură deja de ofertele zilnice și prețurile mici ale magazinelor Supeco. În toate magazinele Supeco din țară, produsele pot fi achiziționate în pungi 100% biodegradabile.

Supeco completează rețeaua de peste 360 de magazine Carrefour cu formatul de discount, alături de magazinele Carrefour hipermarket, market și express.

Carrefour România operează în România prin patru entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operațional SRL și Supeco Investment SRL.

Citeste si:
Lăptăria cu Caimac raportează creștere a vânzărilor, dar scăderi la nivel de profit. Ce planuri are producătorul 
Lăptăria cu Caimac raportează creștere a vânzărilor, dar scăderi la nivel de profit. Ce planuri are producătorul 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour deschide primul magazin Supeco din Slobozia