Lectură de un minut

01 Sep 2014 - Știri și Noutăți

Carrefour deschide patru magazine in Bistrita Nasaud

Grupul Carrefour Romnia deschide 4 magazine de proximitate in judetul Bistrita Nasaud: Express Alma Florilor, Express Alma Andrei Muresanu, Express Alma Imparatul Traian, in orasul Bistrita si Contact Alma Lechinta in comuna Lechinta.

Express Alma Florilor se afla pe strada Andrei Muresanu nr. 13 oras Bistrita, are o suprafata de 80 m² si insumeaza aproximativ 2.000 de produse. Express Alma Andrei Muresanu se afla pe strada Andrei Muresanu nr. 50, oras Bistrita, are o suprafata de 180 m² si insumeaza aproximativ 3.000 de produse. Express Alma Imparatul Traian se afla pe strada Imparatul Traian, nr. 37A, oras Bistrita, are o suprafata de 100 m², insumeaza aproximativ 3.000 de produse si detine 4 locuri de parcare gratuite. Contact Alma Lechinta se afla pe Strada Principala nr. 509 A, Comuna Lechinta, Judetul Bistrita Nasaud, are o suprafata de 100 m², insumeaza aproximativ 2.000 de produse si detine 2 locuri de parcare gratuite.

In acest moment, reteaua „Express” numara 47 de magazine, dintre care 10 unitati in orasul Brasov, o unitate in Galati, trei unitati in Giurgiu, o unitate in Satu Mare, trei unitati in Bistrita si 29 in Bucuresti si Ilfov. Magazinele „Contact” numara 7 magazine dupa cum urmeaza: cte o unitate in Harman (judetul Brasov), Mizil (judetul Prahova), Ivesti (judetul Galati), Hrsova (judetul Constanta), Fetesti (judetul Ialomita), Pechea (judetul Galati) si Lechinta (judetul Bistrita Nasaud). Magazinele Contact prezinta o oferta variata, cu o sortimentatie restrnsa pe categorii de produse.

Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romnia permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romnia. Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea fiecarui comert de proximitate, respectnd rezultatul anilor de experienta a partenerilor sai si adaugnd elementele Express si Contact distinctive pentru a intari si dezvolta ceea ce exista deja.

Citeste si:
Carrefour deschide Bonteria Very&So, un nou concept de magazin în România

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour deschide patru magazine in Bistrita Nasaud