Lectură de 3 minute

15 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Carrefour deschide în Timișoara primul magazin echipat exclusiv cu case self service

Andra Imbrea

Timișorenii își pot face acum cumpărăturile într-un nou Carrefour Market, Timișoara Lipovei, primul din județ cu case 100% Self Service. Aici, sesiunea de cumpărături se încheie autonom, clientul scanând produsele individual, la casă, sau folosind funcția Scan & Pay din aplicația Carrefour, iar plata se realizează atât cash, cât și cu cardul.

Situat pe strada Perlei nr. 16A, magazinul devine cel de-al 15-lea supermarket Carrefour din Timiș și cel de-al 190-lea din rețeaua națională de supermarket-uri Carrefour.

Cătălin Samara, Chief Operations Officer Carrefour România, vine la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis! Fii alături de noi pe 27 și 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din retail & FMCG. Te poți înscrie gratuit AICI. 

Carrefour Market Timișoara Lipovei este un spațiu destinat unei experiențe de cumpărături în deplină siguranță, cu peste 9.000 de produse, dintre care bunătăți românești provenind de la producători locali în care ne-am pus încrederea, precum: legume de la Paul Piper, mere Bio de la Engagement (Recaș, Județul Timiș), vinuri din programul național “Deschidem Vinul Românesc”, o gamă de preparate gastronomice specifice zonei, produse marca proprie Carrefour, peste 150 de produse Bio sau sortiment extins de bere.

Toate sunt disponibile atât în magazinul fizic, dar și prin aplicația Carrefour, carrefour.ro și BRINGO, un univers de opțiuni prin care poți alegi cum preferi să-ți primești cumpărăturile, direct la tine acasă sau gata pregătite în magazin, prin opțiunea Click & Collect.

Citeste si:
Brandul de parfumerii Obsentum a deschis primul boutique la Brașov

Vezi și: VIDEO retailDetail: Cum iti ușurează cumpărăturile casele de marcat self-scan

În noul supermarket Timișoara Lipovei, situat pe Strada Perlei nr. 16A, vei descoperi promoții săptămânale, atât la produsele proaspete, cât și la produsele alimentare de bază.

„Odată cu deschiderea noului supermarket din Timișoara, Carrefour pune pe harta orașului primul magazin dotat 100% cu case Self Service și vine în întâmpinarea nevoilor timișorenilor cu o experiență interconectată, completă de cumpărături, prin servicii offline și online, totul în deplină siguranță. Indiferent de felul în care aleg să cumpere, direct din magazin, comandând pe site-ul Carrefour sau prin aplicația BRINGO, consumatorii găsesc zilnic produse de calitate la prețuri accesibile.” a declarat Gabriela Belecciu, Director supermarket Carrefour Timișoara Lipova.

Carrefour oferă, astfel, în județul Timiș, un univers de opțiuni de shopping ce poate fi accesat prin:

Citeste si:
Viofanny, afacere din Botoșani cu brânzeturi tradiționale, bilanțul la 9 luni
  • Carrefour Market Timișoara Lipova - strada Perlei nr. 16A, deschis de luni până sâmbătă 07:00-22:00 și duminică 08:00-21:00; peste 9.000 de articole la prețuri accesibile; o suprafață de vânzare de peste 700 metri pătrați; 20 de angajați; 7 case Self Service; Click & Collect; 0374.341.090 – alături de alte 14 la nivelul întregului județ
  • 1 hipermarket în Shopping City Timișoara
  • Magazinul Supeco din Timișoara
  • Aplicația Carrefour
  • www.carrefour.ro
  • BRINGO

Carrefour România oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături în siguranță: direct în cele peste 360 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store și cu o rețea prezentă în 36 de orașe.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour deschide în Timișoara primul magazin echipat exclusiv cu case self service