Lectură de un minut

24 Jun 2020 - Știri și Noutăți

Carrefour deschide Bonteria Very&So, un nou concept de magazin în România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul francez Carrefour anunță oficial deschiderea bonteriei Very&So, în București, pe Calea Dorobanților nr. 103-105. Magazinul comercialiează parfumuri, produse de make-up, cosmetice, produse de îngrijire a părului, produse BIO, produse pentru bebeluși și de îngrijire a casei. Very Natural & So Beautiful, bonteria creată de Carrefour este prima de acest tip deschisă în țară.

Bonteria Very & So vine cu o ofertă de produse și branduri speciale, cu ingrediente naturale, fără amoniac sau aluminiu, bio sau vegane. Noul concept de magazin lansat de Carrefour în premieră pe piața locală propune o selecție de 7.300 de produse, pe o suprafață de vânzăre de 218 metri pătrați. Magazinul din Dorobanți are 7 angajați și un program de luni până vineri între orele 09:00 și 21:00, iar sâmbăta și duminica de la ora 10:00 până la 18:00.

Francezii de la Carrefour vor deschide în București un nou concept de magazin, numit Bonteria Very&So, care va avea mai multe produse de drogherie, precum cosmetice și articole de îngrijire personală, scrie Wall-street.ro.

Carrefour Bonteria Very&So este situat pe Calea Dorobanți, lângă magazinul Carrefour Express, deschis la finalul lunii mai, la numărul 103-105. Carrefour Express oferă un spațiu Food2Go în care se gătesc burgeri și alte preparate, cafea de specialitate de la cafeneaua Lemur, o zonă cu produse BIO și o zonă cu vinuri locale.

În prezent, magazinul este în căutare de personal, iar o parte dintre articole sunt așezate pe rafturi, nefiind încă pregătit pentru deschidere.

Grupul Carrefour are peste 10.100 de magazine în 34 de țări. În România, retailerul are 346 de magazine dintre care 35 hipermarketuri 'Carrefour', 262 supermarketuri (221 magazine 'Market' și 41 magazine 'Express Orange'), 43 magazine de proximitate 'Express', 8 magazine de proximitate 'Contact' și un magazin online pe www.carrefour.ro. Carrefour a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 10,56 miliarde de lei, în creștere cu 10% față de anul precedent.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour deschide Bonteria Very&So, un nou concept de magazin în România