Lectură de un minut

05 Jun 2014 - Știri și Noutăți

Carrefour va invita sa intrati in atmosfera fotbalului!

Pentru ca 2014 este anul fotbalului, Carrefour a pregatit in perioada 5-25 iunie o serie de surprize pentru clientii sai, de la activari speciale in hipermarketuri, la cele mai mici preturi.

Hipermarketurile Carrefour din toata tara isi asteapta clientii in urmatoarele trei saptamani cu oferte speciale, create pentru adevaratii iubitori ai fotbalului! In plus, in weekend va vom surprinde cu activitati care ne vor introduce in atmosfera braziliana.

Pentru a urmari meciurile preferate așa cum se cuvine, fanii adevarati vor putea alege dintr-o oferta generoasa de televizoare și sisteme home cinema la preturi cu adevarat incredibile! Iar pentru a sarbatori marile victorii, Carrefour a pregatit oferte la articole de petrecere, precum perucile festive, tricourile tematice sau gustarile și bauturile preferate de catre toti prietenii.

„Anul acesta, sarbatorim cu totii sportul-rege. Indiferent daca suntem microbisti infocati sau ne uitam doar din cand in cand la meciurile de fotbal, acest sport ne bucura pe toti. Astfel, le-am pregatit clientilor Carrefour o multime de suprize in perioada urmatoare, menite sa ne aminetasca tuturor ca fotbalul este un sport pentru toata lumea”, declara Andreea Mihai, director de marketing Carrefour Romania.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour va invita sa intrati in atmosfera fotbalului!