Lectură de un minut

11 Dec 2014 - Știri și Noutăți

Carrefour a premiat copiii care au participat la a XXVI-a editie a concursului de desene!

Carrefour Romania a premiat copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Craciun 2014, ajuns deja la a XXVI-a editie si desfasurat in cele 17 orase cu hipermarketuri Carrefour, anunta retailerul intr-un comunicat.

Aproximativ 300 000 de copii din intreaga tara au avut sansa de a castiga unul din cele trei premii ale publicului prin inregistrarea desenului pe platforma www.carrefour.ro/concurs-desene.

Premiul intai al concursului din scoli, constand in cele 17 excursii la Disneyland, este oferit de Carrefour Romania si este impartit in fiecare oras participant la concurs. Astfel, 17 elevi talentati si norocosi se vor distra timp de un weekend impreuna cu familiile lor la Disneyland Paris, alaturi de personajele din desenele animate preferate. Premiul al II-lea consta in 17 laptopuri, iar premiul al III-lea in 27 de biciclete. De asemenea, vor fi acordate mai multe mentiuni.

In cadrul concursului, elevii au fost invitati sa-si foloseasca imaginatia desenand pe plansele distribuite in toate scolile participante la actiune, conform temei „Mos Craciun si-a pregatit sacul cu daruri de la Carrefour!”. Desenele micilor artisti vor putea fi admirate in cadrul expozitiilor din cele 27 de hipermarketuri Carrefour pana pe data de 9 ianuarie 2015.

„Anul acesta continuam traditia concursului de desene dar il si modernizam prin adaugarea componentei digitale prin care dam sansa la castig si elevilor din orasele sau satele in care plansele nu sunt distribuite. Ii invitam pe clienti sa se bucure de creatiile micilor artisti atat in hipermarketurile Carrefour, cat si pe Galeria online” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour Romania.

Citeste si:
H&M va închide 170 de magazine anul acesta, pe fondul crizei sanitare COVID-19

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour a premiat copiii care au participat la a XXVI-a editie a concursului de desene!