Lectură de 2 minute

15 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Caroli întroduce gramajul de 450 de grame și vine cu un design nou pentru ambalajele cârnaților cabanos

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Caroli Foods Group, jucător pe piața produselor de carne ambalată din România, anunță lansarea unei noi campanii de brand pentru cârnații cabanos Caroli. „Omleta arde după cârnații Caroli“ este sloganul care va guverna noua campanie de comunicare dedicată exclusiv acestui produs. 

Sursa foto: pixabay

Campania „Omleta arde după cârnații Caroli“ aduce în prim plan tradiția de 30 de ani a cârnaților cabanos.

„Totul a plecat de la ideea că un preparat simplu devine și mai gustos dacă i se adaugă produse de calitate. Cârnații cabanos Caroli sunt un produs cu tradiție, gustul consacrat de 30 de ani fiind, de fapt, diferențiatorul care transformă, spre exemplu, omleta clasică într-un preparat de cinci stele în bucătăria fiecăruia dintre noi. Astfel, s-a născut campania «Omleta arde după cârnații Caroli», declară Ana Maria Costea, Marketing Director în cadrul Caroli Foods Group.

Pe lângă introducerea unui nou gramaj de 450 g, produsul vine și cu un design modern de ambalaj, îmbogățit cu o schemă coloristică unică. Noile ambalaje ale cârnaților cabanos Caroli au fost concepute special pentru a optimiza și a eficientiza procesul de selecție a produselor în magazine.

Gama de cârnați cabanos sub brandul Caroli include produse în varianta ambalată, în pachete în gramaje specifice de 270 g și 450 g, dar și în varianta vrac, disponibilă la vitrina asistată din magazine.

Caroli Foods Group este unul dintre marii producători de pe piața produselor de carne ambalată din România. Compania a fost înființată în 1994 și oferă în prezent un portofoliu extins de peste 200 de produse prin intermediul a cinci mărci: Caroli, Sissi, Campofrio, Maestro și Primo. Compania are o fabrică la Pitești și dispune de facilități logistice importante în toată țara precum și de o rețea extinsă de distribuție. Din 2017, Caroli Foods Group face parte din Sigma, un grup alimentar multinațional, cu operațiuni în Europa, America de Nord și America de Sud. Sigma produce și comercializează mai multe categorii de produse, cum ar fi: carne ambalata și proaspătă, produse lactate, produse pe bază de plante, precum și alimente congelate sau gata de consum.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Caroli întroduce gramajul de 450 de grame și vine cu un design nou pentru ambalajele cârnaților cabanos