Lectură de 3 minute

22 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Caroli Foods Group închiriază un depozit de la Globalworth, în Pitești Industrial Park

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Producătorul de carne Caroli Foods Group, care are o fabrică de profil în Pitești, a închiriat pentru zece ani un depozit de 6.800 de metri pătrați în Pitești Industrial Park, un proiect dezvoltat de Globalworth Industrial.

Noul proiect al Globalworth Industrial este situat în Oarja, județul Argeș, la 10 kilometri de Pitești, pe autostrada A1. Depozitul are atât zone refrigerate (cu temperatură controlată de 0-5 grade Celsius), cât și zone congelate (cu temperatură controlată între minus 22 și minus 24 de grade Celsius.

Proiectul va fi livrat în prima parte a anului 2022.

Caroli crește capacitatea de stocare a materiilor prime congelate

,,În urma dezvoltării noastre constante în România, ne propunem să răspundem eficient la cerințele tot mai mari ale clienților noștri, prin investiții într-un centru logistic nou și modern. Astfel vom îmbunăți competitivitatea operațiunilor și ne vom extinde baza logistică existentă cu un nou depozit de ultimă generație, situat în proximitatea fabricii noastre de la Pitești, cu sprijinul partenerilor noștri - Globalworth Industrial.

De asemenea, ne vom crește capacitatea de stocare a materiilor prime congelate, cu ajutorul noii unități logistice cu spații cu temperatură controlată. Activitatea acestui nou depozit va fi integrată în lanțul nostru logistic, astfel încât rutele flotei noastre să fie planificate și executate eficient, iar produsele să ajungă mai rapid la clienții noștri”, a adăugat Roxana Manolescu, Caroli Foods Group CEO.

În prezent, portofoliul Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică și industrie ușoară a Globalworth, se întinde pe o suprafață de peste 261.000 metri pătrați, cu un grad de ocupare de peste 95%, în diferite zone din România, cum ar fi Arad, București, Constanța, Oradea, Pitești și Timișoara. Printre proiectele care consolidează activitățile de logistică și ale companiei se numără Pitești Industrial Park, Chitila Logistics Hub, Constanța Business Park, Timișoara Industrial Park, Industrial Park West Arad și Industrial Park West Oradea.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri.

Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Citeste si:
Germanii de la Dachser au bugetat investiții de peste 500 de milioane de euro, în 2024
Germanii de la Dachser au bugetat investiții de peste 500 de milioane de euro, în 2024

Caroli Foods Group (parte din Sigma) este un producător de produse procesate din carne din România și unul dintre cei mai mari producători de produse din carne din sud-estul Europei. Compania a fost înființată în 1994 și, în prezent, oferă un portofoliu extins de peste 200 de produse sub cinci mărci: Caroli, Campofrio, Sissi, Maestro și Primo. Compania operează o fabrică în Pitești și are facilități logistice în toată țara, un parc auto și o rețea extinsă de distribuție.

Sigma este un grup multinațional alimentar, care produce, comercializează și distribuie alimente de marcă de calitate, inclusiv produse din carne ambalate, brânză, iaurt și alte alimente refrigerate și congelate. Sigma are un portofoliu diversificat de mărci de top și operează 70 de fabrici și 210 centre de distribuție în 18 țări din cele patru regiuni cheie ale sale: Mexic, Europa, Statele Unite și America Latină.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Caroli Foods Group închiriază un depozit de la Globalworth, în Pitești Industrial Park