Lectură de 2 minute

13 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Carlsberg își schimbă identitatea vizuală

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Carlsberg lansează noua identitate vizuală globală și în România, începând cu această primăvară. Semnătura fondatorului J.C. Jacobsen apare pe noua sticlă de Carlsberg ca simbol al aprobării sale.

Elementele principale precum logo-ul, fontul, paleta de culori și faimosul simbol al frunzei de hamei au fost redefinite, îmbinând tradiția brandului cu design-ul autentic danez.

Identitatea paharului Carlsberg a fost, de asemenea, îmbunătățită. Noua formă elegantă a paharului Carlsberg - forma nouă de pocal, însoțită de o crestătură la baza interioară a paharului - îmbunătățește dinamica CO2 în lichid, păstrând în acelasi timp și spuma fină pentru mai mult timp.

„Carlsberg este părintele berii lager de calitate și una dintre cele mai apreciate beri din lume. Acest titlu nu putea fi atins decât de un brand progresist. Suntem mândri să avem în portofoliu un astfel de brand, aflat în continuă evoluție. Astăzi anunțăm o nouă identitate vizuală pentru “Probabil cea mai bună bere din lume”, cu îmbunătățiri atât la nivel estetic, cât și funcțional. Carlsberg are o istorie unică, izvorâtă din pasiunea pentru perfecțiune a fondatorului, J.C. Jacobsen, pe care o ducem mai departe reinventându-ne perpetuu”, a declarat Paul Markovits, vicepreședinte marketing URBB.

J.C Jacobsen a fondat Carlsberg în 1847, iar până în 1875, deja a reușit să se facă remarcat în industria berii într-un mod unic. Acesta a pus bazele primului laborator de cercetare industrială cu scopul de a perfecționa procesul de fabricare a berii, folosind știința.

URBB este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală. În prezent, portofoliul include: Carlsberg, Carlsberg 0.0%, Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Tuborg 0.0%, SKOL Original, SKOL Nepasteurizat, Holsten Premium, Holsten Weizen, Holsten Radler, Holsten Pilsner, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner Hefe Weissbier, Weihenstephaner Vitus, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur – bere de bulevard, cidrul premium Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carlsberg își schimbă identitatea vizuală