Lectură de un minut

06 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Cargus încheie un parteneriat cu PayPoint și un-doi Centru de plăți pentru extinderea rețelei naționale ship & go

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Compania de curierat Cargus adaugă doi noi parteneri în rețeaua națională de puncte ship & go: PayPoint și un-doi Centru de plăți, companii specializate în soluții de plată, cu un total de peste 30.000 de locații la nivel național.

Parteneriatul contribuie la extinderea rețelei Cargus ship & go în cele mai importante orașe din țară. Până la sfârșitul acestui an, compania de curierat estimează că va ajunge la peste 2.500 de locații.

Primele puncte ship & go în parteneriat cu PayPoint și un-doi Centru de plăți se vor deschide în București, Cluj, Constanța, Brașov, Timișoara sau Oradea. În plus, Cargus va furniza și serviciul de integrare API, pentru a activa mai rapid mai multe locații.

Rețeaua ship & go are, în prezent, peste 700 de puncte, oferind, astfel, flexibilitate și rapiditate în expedierea și ridicarea coletelor.

Cargus este o companie de pe piața de curierat rapid din România, cu peste 5.000 de angajați și colaboratori care oferă servicii de curierat printr-o rețea națională de sute de locatii ship & go, unde clienții pot ridica sau trimite pachete pentru livrare, 5 centre naționale de sortare, 51 de centre operaționale și o echipă de peste 2.500 de curieri care efectuează peste 50 de milioane de livrări pe an.

La începutul anului 2019, Cargus a fost preluat de Mid Europa Partners Investment Fund, unul dintre cei mai activi investitori din România. Cargus a înregistrat o creștere cu 20% a volumului vânzărilor în 2020.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cargus încheie un parteneriat cu PayPoint și un-doi Centru de plăți pentru extinderea rețelei naționale ship & go