Lectură de un minut

02 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Cargus a cumpărat furnizorul de servicii de e-fulfillment și soluții de logistică QeOPS

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Cargus cumpără o participație majoritară din Eops Solutions (QeOPS), unul dintre furnizorii de servicii de e-fulfillment și soluții personalizate de logistică din România, în timp ce fondatorii acesteia vor deține un pachet de acțiuni minoritar, potrivit unui comunicat de presă.

„Achiziția permite Cargus să își extindă oferta de servicii, oferind clienților noștri servicii de e-fulfillment personalizate și să ne susțină în continuare angajamentul față de digitalizarea și eficientizarea operațiunilor. Suntem încântați de acest parteneriat și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu Paul și echipa QeOPS”, a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Paul Copil, cofondator și CEO al QeOPS, va păstra o participație minoritară și va continua să conducă QeOPS în următoarea perioadă.

Cargus este o companie de pe piața de servicii de curierat rapid din România. În prezent are peste 5.000 de angajați și colaboratori care oferă servicii de curierat persoanelor fizice și juridice printr-o rețea națională de 56 centre Ship & Go, unde clienții pot ridica sau depune colete spre livrare, 5 centre naționale de sortare, 51 centre operaționale și o echipă de peste 2.450 curieri care efectuează peste 40 milioane de livrări pe an.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cargus a cumpărat furnizorul de servicii de e-fulfillment și soluții de logistică QeOPS