Lectură de un minut

22 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Care este programul magazinelor Jysk de Crăciun

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Toți angajații Jysk din România au și anul acesta liber pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului.  Iată care este programul magazinelor Jysk de Crăciun, în 2022. 

Sursa foto: Jysk

Astfel, toate cele 129 de magazine din România și sediul central vor fi închise pe 24 și 25 decembrie 2022, inclusiv departamentul de Serviciu Clienți.
Compania a luat decizia de a închide toate magazinele pe 24 decembrie pentru ca angajații să poată petrece ziua de Ajun alături de familiile și prieteni și pentru a putea face pregătiri pentru Crăciun.

„Decembrie este o lună importantă pentru toți retailerii, este luna cumpărăturilor, în care clienții caută produse pentru casele lor sau pentru a le face cadou celor dragi. Mulți clienți lasă cumpărăturile de Crăciun pe ultima sută de metri. Credem însă că pentru fiecare dintre noi este foarte important să fim acasă cu familia în această perioadă din an, iar angajații noștri sunt foarte bucuroși că potpetrece Ajunul cu cei dragi”, a declarat Alex Bratu, Country Director JYSK România, Bulgaria și Turcia.

Programul de Crăciun al magazinelor Jysk

Programul magazinelor JYSK în perioada sărbătorilor de Crăciun va fi următorul:

  • Vineri, 23 decembrie - program normal de lucru
  • Sâmbătă, 24 decembrie – închis
  • Duminică, 25 decembrie – închis
  • Luni, 26 decembrie – program normal de lucru

Clienții care caută cadouri de Crăciun sau doresc achiziționeze produse de Crăciun în magazinele JYSK pot face acest lucru până vineri, 23 decembrie 2022 inclusiv. Magazinele se vor deschide luni, 26 decembrie, cu programul normal de lucru.

Programul de lucru al fiecărui magazin poate fi găsit AICI.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Care este programul magazinelor Jysk de Crăciun