Lectură de 2 minute

27 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Caravana Coca-Cola, prezentă la Târgul de Crăciun din București

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Caravana Coca-Cola de Crăciun îi va bucura și anul acesta pe iubitorii sărbătorilor de iarnă, iar startul va fi cu adevărat spectaculos. Pe 30 noiembrie, camioanele Coca-Cola își fac apariția la Târgul de Crăciun București, din Piața Constituției, chiar în seara deschiderii, cu o surpriză pentru bucureșteni: un concert Delia, cu intrare liberă.   

 

Sursa foto: Unsplash

Timp de aproape trei decenii, de când a fost lansată pe micul ecran prima reclamă TV, la mijlocul anilor ’90, camionul roșu Coca-Cola a devenit un simbol al sărbătorilor de iarnă. De atunci, aproape în fiecare an, Caravana Coca-Cola este nelipsită din sezonul rece, iar celebrele camioane roșii străbat țara alături de Moș Crăciun.


Caravana Coca-Cola și Delia

Anul acesta, prima întâlnire a Caravanei va avea loc pe 30 noiembrie, în cadrul Târgului de Crăciun București, din Piața Constituției, unde camioanele Coca-Cola vor staționa începând cu ora 16.00. În aceeași seară, cei prezenți la târg vor avea parte de o altă supriză: concertul Deliei, pregatit special pentru a marca startul oficial al Caravanei de Crăciun.

La finalul serii, camioanele vor pleca în paradă prin oraș, pe traseul Piața Constituției – Piața Unirii – Universitate – Piața Romană - Piața Victoriei.

Caravana Coca-Cola de Crăciun va fi prezentă la târgul din Piața Constituției și în zilele de 1 și 2 decembrie, de această dată, cu o serie de activări speciale: de la jocurile cu bulgări de zăpadă, la atelierele de creație pentru cadouri sau felicitări de Crăciun.

Coca-Cola oferă produse în peste 200 de țări și teritorii. Alături de mărcile Coca-Cola, portofoliul include Sprite, Fanta și alte băuturi răcoritoare. Din categoriile de apă, băuturi pentru sportivi, cafea și ceaiuri, oferim brandurile Dasani, smartwater, vitaminwater, Topo Chico, Powerade, Costa, Georgia, Gold Peak, Honest și Ayakata iar pe segmentele de băuturi nutriționale, sucuri, lapte și băuturi pe bază de plante, printre altele, brandurile Minute Maid, Simply, innocent, Del Valle, fairlife și AdeZ.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Caravana Coca-Cola, prezentă la Târgul de Crăciun din București