Lectură de 2 minute

12 Aug 2020 - Știri și Noutăți

Campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

Andra Imbrea

NETOPIA Payments, procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Astfel, comercianții din orice industrie pot beneficia de dezvoltarea rapidă a unui magazin online complet echipat, pe o platformă dezvoltată de ContentSpeed, și integrarea imediată a soluției online de procesare și încasare a plăților online dezvoltată de NETOPIA Payments. În acest sens, cei doi parteneri anunță implementarea unui sistem automatizat, astfel încât comercianților li se va genera contractul de procesare cu NETOPIA Payments direct din platforma ContentSpeed.

Prin această campanie de digitalizare comercianții au acces la o soluție de comerț electronic dotată cu toate instrumentele de care au nevoie pentru funcționarea cu succes în mediul online. Printre avantajele platformei se numără: teme de design personalizabile, compatibile cu orice dispozitiv, integrare cu servicii de curierat și software de gestiune, optimizare și integrare cu instrumentele digitale Google, consultanță, hosting, mentenanță și suport tehnic profesionist. 

„În special în contextul actual, nu mai putem vorbi de un magazin online care să nu le ofere clienților opțiunea de plată online cu cardul. Antreprenorii care folosesc platforma ContentSpeed pot beneficia de serviciile oferite de NETOPIA Payments printr-un singur click - contractul de colaborare este generat automat și magazinul online poate procesa plăți online instantaneu", a declarat Doina Vîlceanu, Chief Marketing Officer ContentSpeed. 

„Am integrat opțiunea de plată online direct în platforma de eCommerce, pentru ca aceștia să beneficieze de un magazin online complet echipat și gata de funcționare. Întregul proces a fost gândit să fie unul foarte simplu și la îndemâna oricărui comerciant, mai ales în cazul celor care au foarte puțină experiență în online”, a declarat Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA Payments.    

Citeste si:
ProfiArt se extinde și deschide al cincilea magazin de artă și hobby în București

NETOPIA Payments procesator de plăţi electronice, companie 100% românească. În prezent, circa 20.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile NETOPIA: plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS.

ContentSpeed este o platformă românească de eCommerce, activă din anul 2003, lider de piață în dezvoltarea de soluții software pentru afacerile online. În portofoliul de clienți se regăsesc branduri ca: Sephora, Auchan, Teilor, Cellini, Diverta, Chicco, Wuerth România, Teraplast SA.

Sursă foto: Shutterstock 

Citeste si:
Artesana investește 5 milioane de euro într-o nouă fabrică care va tripla producția de lactate artizanale
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional