Lectură de un minut

03 Sep 2018 - Știri și Noutăți

Campanie de angajare demarata de JYSK Romania

Abonează-te pe  

Retailerul european de mobila si de decoratiuni interioare JYSK Romania demareaza o campanie dedicata atragerii noilor angajati si retentiei celor existenti. Astfel, sub motto-ul "Joburi pe stil scandinav" se vor pune in valoare beneficiile si oportunitatile oferite de o cariera la JYSK. 

 

Printre avantajse se mentioneaza mediul cool si inspirational, definit de designul de calitate, precum si conditiile de dezvoltare profesionala si personala.

Obiectivul JYSK este deschiderea a peste 100 de magazine in Romania pana in anul 2020, momentan existand 62 si 770 de angajati. Pana la finalul lui 2018 sunt planificate cel putin cinci deschideri de magazine, in Mioveni, Roman, Bucuresti, Slobozia si Medgidia.

Pe fondul acestei expansiuni a companiei, JYSK da startul campaniei sale de Employer Branding "Joburi pe stil scandinav", dedicata atragerii noilor angajati si retentiei celor existenti. In cadrul campaniei, cativa angajati vor deveni ambasadori ai brandului.

Simona Carp, HR Manager JYSK Romania si Bulgaria a completat: "Un job pe stil scandinav este unul intr-un mediu in care modestia, transparenta si spiritul de echipa sunt apreciate. Cat despre noii colegi, cautam oameni care sa impartaseasca valorile JYSK – respect, colegialitate, dedicare, spirit de comerciant, loialitate, modestie si deschidere. In acelasi timp, rezultatele conteaza pentru noi, ne dorim ca angajatii sa le obtina si organizam training-uri pentru ca ei sa se dezvolte personal si profesional si sa isi atinga propriile obiective".
Printre beneficiile oferite angajatilor de la JYSK se numara asigurarea medicala privata, tichetele de vacanta care, in functie de vechimea in companie, pot ajunge pana la 1500 de lei, training-urile, tichetele de masa, cafea si fructe zilnic, un tort cu ocazia aniversarii si o petrecere tematica anuala la care participa angajatii din toata tara.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Campanie de angajare demarata de JYSK Romania