Lectură de un minut

17 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Calvin Klein deschide un nou magazin în Băneasa Shopping City

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul de fashion Calvin Klein deschide un nou magazin Calvin Klein Underwear în Băneasa Shopping City prin Sarkk Srl, parte din Sarkk SA, care este distribuitorul exlusiv al Calvin Klein în România. Brandul ajunge astfel la o rețea de opt magazine în țară. 

Noul magazin este situat la primul etaj și oferă o gamă completă de lenjerie modernă de corp pentru bărbați și femei, costume de baie, dar și îmbrăcăminte de noapte și de casă. Linia Calvin Klein Underwear este cunoscută la nivel mondial printr-o estetică minimalistă și provocatoare, specifică brand-ului, și mereu oferă consumatorilor modele inovatoare de o calitate și croială superioare.

Cel de-al 8-lea magazin al brand-ului situat în Băneasa Shopping City urmează conceptul de design Calvin Klein.

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele Tommy Hilfiger, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate și pe ro.tommy.com.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al Calvin Klein în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația caa unul dintre cei mai importanți jucători din industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit nouă miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

Citeste si:
Băneasa Shopping City continuă seria lansărilor de produse premium în România și a evenimentelor exclusive
Băneasa Shopping City continuă seria lansărilor de produse premium în România și a evenimentelor exclusive
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Calvin Klein deschide un nou magazin în Băneasa Shopping City