Lectură de 2 minute

10 Jul 2024 - Știri și Noutăți

Buy Now Pay Later ia amploare în România: magazinele care folosesc euplătesc.ro vor oferi opțiunea de plăți amânate prin PayPo

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

 Plățile amânate, precum și opțiunea de a împărți plata în mai multe rate, au devenit deosebit de populare în rândul clienților de magazine online. Trendul ascendent al plăților amânate este alimentat de dorința consumatorilor, în special al celor din Gen Z și Millenials, de a avea acces la bunuri și servicii de calitate. În acest context, PayPo, lider pe segmentul Buy Now Pay Later (BNPL) în Europa de Est și Centrală, anunță asocierea cu EuPlătesc.ro, procesatorul de plăți cu o experiență de 18 ani pe piața din România, cu scopul de a oferi clienților săi modalități de plată variate și flexibile. 

Sursa foto: Pixabay

Introducerea opțiunilor de plată amânată a apărut ca o schimbare favorabilă pentru afacerile de e-commerce care urmăresc să maximizeze vânzările și să sporească satisfacția clienților. Cercetări efectuate pe acest segment au arătat faptul că retailerii care oferă astfel de soluții au înregistrat o creștere medie de 20-40% a ratelor de conversie, evidențiind impactul semnificativ al plăților amânate asupra performanței vânzărilor. În plus, această soluție simplifică semnificativ procesul de checkout, conducând la o rată mai mică de abandon a coșului de cumpărături, cu până la 25%.

Această colaborare a fost determinată de dorința oamenilor de a avea acces la produse de calitate, fără a pune presiune suplimentară pe bugetul de cheltuieli.

Implementarea opțiunilor de plată amânată sau plata în rate necesită un echilibru delicat între oferirea de flexibilitate clienților și menținerea securității și încrederii care stau la baza operațiunilor de comerț electronic de succes.

Soluțiile de finanțare BNPL sunt ușor de accesat, permițând consumatorilor să amâne plata inițială și să distribuie costul total al achiziției în rate egale. Această opțiune le permite clienților să achiziționeze produse de valoare mai mare, în timp ce comercianții beneficiază de un nou instrument care poate răspunde mai eficient nevoilor consumatorilor. Magazinele care folosesc euplătesc.ro oferă clienților plăți amânate prin intermediul PayPo începând cu data de 3 iulie 2024.

PayPo este o companie înfiinţată în Polonia în 2016, iar în 2022 a început extinderea regională, prima piaţă fiind România. Potrivit datelor PayPo, magazinele care pun la dispoziție această formă de plată își cresc valoarea coșului cu 20% în medie. Plățile PayPo sunt disponibile deja pentru Andzela, Deezee, Kalapod, dEpurtat etc.

EuPlătesc.ro este una dintre cele mai utilizate platforme de procesare a plăților online din România, cu o experiență de aproximativ 18 ani. Compania oferă o gamă largă de opțiuni pentru procesarea plăților online, inclusiv Apple Pay, Google Pay, plată cu un singur clic, card on file, plăți recurente, plăți instant și bLinkPay, generator de linkuri de plată și cod QR. Aceste servicii fac parte dintr-o soluție de tranzacționare rapidă, solidă și sigură, implementată cu certificate TLS (Transport Layer Security).

Citeste si:
tbi bank bate palma cu StartDecor pentru covoare, mobilă și decorațiuni în rate fără dobândă
tbi bank bate palma cu StartDecor pentru covoare, mobilă și decorațiuni în rate fără dobândă
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Buy Now Pay Later ia amploare în România: magazinele care folosesc euplătesc.ro vor oferi opțiunea de plăți amânate prin PayPo