Lectură de un minut

18 Dec 2019 - Știri și Noutăți

Burger King s-a deschis in AFI Cotroceni - primele cifre

Abonează-te pe  

Noul restaurant Burger King din AFI Cotroceni, operat de catre AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante si servicii alimentare, a servit in primele trei zile de la deschidere peste 6.000 de clienti.

Toate acestea au condus la inregistrarea unui nou record de vanzari in regiunea Europei Centrale si de Est, unde Burger King are restaurante operate de catre AmRest in Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria si, incepand de anul acesta, Romania. Inaugurat pe 13 decembrie, acesta este cel de-al doilea restaurant Burger King deschis de AmRest in Bucuresti, la mai putin de trei luni de la deschiderea primului Burger King in Romania.

In doar trei zile am vandut peste 7.000 burger-i si am servit 6.000 de clienti in noul Burger King din AFI Cotroceni. Am intrat cu planuri mari pe piata din Romania si suntem bucurosi ca am reusit sa inregistram vanzari record in regiunea Europei Centrale si de Est cu primele doua restaurante pe care le-am deschis in Romania. Mergem inainte cu planurile noastre de expansiune si avem in plan sa deschidem inca un Burger King in Bucuresti in aceasta iarna”, a declarat Alan Laughlin, Presedinte Burger King AmRest.

Deschiderea restaurantului din AFI Cotroceni a venit cu rezultate peste asteptari:
  • 1.800 de Whopper vanduti;
  • 6000 clienti serviti;
  • 40 de angajati care au stat la dispozitia clientilor, servindu-i;
  • 5000 de coroane oferite clientilor;
  • Peste 600 kg de cartofi prajiti vanduti;
  • Peste 7000 de burgeri vanduti (a la carte si meniuri, nu doar Whopper);
  • Gratarele au functionat peste 35 de ore in primele trei zile
  • Oreo Shake - cel mai popular desert vandut
Noul restaurant Burger King se afla in Bucuresti in incinta AFI Cotroceni si este deschis de luni pana duminica in intervalul orar 09:00-23:00.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Burger King s-a deschis in AFI Cotroceni - primele cifre