Lectură de un minut

16 Jan 2020 - Știri și Noutăți

Burger King: inca sase restaurante se vor inaugura in 2020

Abonează-te pe  

Burger King va deschide cel putin sase restaurante noi anul acesta, dupa succesul celor doua locatii inaugurate in Bucuresti in 2019, titreaza wall-street.ro care il citeaza pe Alan Laughlin, presedintele Burger King.

 

Alan Laughlin, presedintele Burger King a declarat: "Pentru anul acesta, avem in plan deschiderea a cel putin sase noi restaurante, si ne dorim sa testam si alte orase mari din afara capitalei. Ne bucuram sa ne continuam planurile de expansiune si, in acest sens, dorim sa reamintim reusita cu care am incheiat anul 2019. Am deschis doua restaurante Burger King in Romania si am reusit sa oferim aproximativ 100 de locuri de munca romanilor. Continuam sa ne extindem echipa si reamintim ca oferta noastra salariala porneste de la 1.750 de lei net (2.950 de lei brut) pentru lucratorii din restaurante (crew members) si 2.500 – 3.800 de lei net (4.250 – 6.500 de lei brut) pentru manageri”.

Burger King se va axa, anul acesta, pe dezvoltarea de noi restaurante in Bucuresti, compania fiind atenta si la potentialul altor orase.
Infiintat in 1954, Burger King este al doilea cel mai mare lant de restaurante cu servire rapida din lume.
Poti citi mai multe AICI

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Burger King: inca sase restaurante se vor inaugura in 2020