Lectură de un minut

16 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Budureasca a lansat WINE ADVENT CALENDAR! Când va fi disponibil si cât costă 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Budureasca a lansat WINE ADVENT CALENDAR, un Calendar Advent cu vinuri românești. Iubitorii de vin vor putea deschide cele 24 clapete predecupate începând cu 1 decembrie. 

 

 

 

Sursa foto: Shutterstock

Crama Budureasca va lansa pe piață 24 de miniaturi cu vin (sticluțe de 187 ml) din cele mai premiate colecții Budureasca (Clasic, Premium, Bristena, Noble, Sauvignon & Sauvignon și multe altele).

De asemenea, clienții vor primi, cu fiecare Budureasca Wine Advent Calendar comandat, 3 miniaturi de spumant Shine cadou. Pretul unui astfel de calendar este de 400 de lei.

Viile Budureasca fac parte din faimoasa regiune Dealu Mare (localizată în Subcarpații de Sus) și se întind pe o suprafață de aproximativ 275 de hectare – din care 250 de hectare au fost replantate, iar pe 25 de hectare au fost păstrate vițele vechi. Zona cuprinde numeroase dealuri și văi, de la râul Teleajen în vest și până la râul Buzău în est. Masivul deluros, cu poziționarea sa sudică, reprezintă un loc ideal pentru cultivarea viței-de-vie. Altitudinea pe care se întind viile Budureasca este cuprinsă între 175m și 400m.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Budureasca a lansat WINE ADVENT CALENDAR! Când va fi disponibil si cât costă