Lectură de 2 minute

13 Jul 2020 - Știri și Noutăți

Bucureşti Mall - Vitan anunță reduceri de până la 70% în magazine. Ce terase s-au deschis

Andra Imbrea

Până la finalul lui august, reducerile de vară, printre care unele speciale, şi promoțiile iau cu asalt primul  centru comercial modern din România. Magazinele din București Mall – Vitan – de la cele de cosmetice, bijuterii şi fashion până la acelea cu articole de decoraţiuni interioare, jucării şi librării - oferă reduceri de până la 70%. 

În plus, pentru a răsplăti loialitatea clienţilor, centrul comercial îi întâmpină cu o campanie specială. Pentru fiecare 2.000 de lei cheltuiţi pe un singur bon fiscal în magazinele din Bucureşti Mall - Vitan, clienţii pot primi un voucher de 200 lei într-un magazin partener. Pentru a-l obţine, trebuie să prezinte bonul la InfoDesk.

Centrul comercial continuă să ofere publicului experienţe educative. În luna iulie, s-a dat startul proiectului București Masters – Educational Workshops, organizat de Primăria Municipiului București prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București în parteneriat cu București Mall – Vitan. În cadrul workshop-urilor educative şi interactive, Cori Grămescu discută despre mindfulness & wellness  în sport și nutriție (14 iulie), Mirela Bucovicean, despre leadership & antreprenoriat (21 iulie), iar Alex Gâlmeanu, despre fotografie (28 iulie). Fiecare workshop va fi găzduit live pe pagina de Facebook a București Mall – Vitan, în fiecare marţi, începând cu  orele 18:00.

Ce terase s-au deschis în București Mall Vitan

Totodată, clienții se pot relaxa la cafenelele cu terase ale mallului - Kahve Dunyasi, Caffé Ritazza, ANA Baking Co, Starbucks - dar şi la Aperto care este prezent exclusiv aici.   Mai mult, restaurantele din București Mall – Vitan le dau clienţilor opţiunile de Take Away şi Delivery.

Printre măsurile de siguranță implementate de București Mall Vitan acestea se numără sistemele de ventilaţie care folosesc doar aport de aer proaspăt 100% din exterior, dezinfectarea intensivă a suprafeţelor comune, dezinfecția prin nebulizare şi sistemul de igienizare a scărilor rulante cu tehnologie UV de ultimă generaţie. 

Citeste si:
Cum arată Monaco, cel mai nou format de magazine al retailerului Profi

București Mall - Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bucureşti Mall - Vitan anunță reduceri de până la 70% în magazine. Ce terase s-au deschis