Lectură de 2 minute

09 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Brico Depot lanseaza gama de unelte electrice Erbauer EXT

Abonează-te pe  

Brico Depot Romania, parte a Kingfisher plc, companie internationala de imbunatatire a locuintei, lanseaza gama de unelte electrice Erbauer EXT, pe care te poti baza in proiectele tale. Gama Erbauer EXT se bazeaza pe utilizarea unui singur acumulator, iar tehnologia inovatoare Keep Cool mentine celulele acestuia reci, astfel incat sa nu se supraincalzeasca.

Acumulatorul litiu-ion EXT este compatibil cu toate uneltele Erbauer EXT, oferind o performanta sporita si o durata de viata a motorului mai mare. In plus, datorita tehnologiei Keep Cool, timpul de functionare este mai mare cu 25%1. Utilizatorii beneficiaza de mai multa libertate de miscare, dar si de puterea si flexibilitatea de a-si duce proiectele pana la capat cu succes. Si pentru ca fiecare proiect de amenajare a locuintei e diferit si are nevoie de unelte pe masura, gama Erbauer EXT a fost conceputa nu doar pentru profesionisti, ci pentru toti cei care vor sa-si imbunatateasca locuinta.

Uneltele electrice Erbauer sunt usor de utilizat. Indiferent de proiectul pe care ti-l propui, incepe cu un kit cu functionalitati multiple, care include unul sau doi acumulatori si un incarcator. Sau poti achizitiona acumulatorul si incarcatorul separat pentru a-ti crea propriul kit si iti poti mari colectia de unelte conform nevoilor tale.
Uneltele electrice Erbauer EXT sunt fiabile, durabile si rezistente, gandite pentru o manevrare simpla si o utilizare sigura.
  • Ciocanul rotopercutor Erbauer cantareste doar 2 kg, fiind gandit pentru utilizare intensa. Dispune de modurile burghiu, ciocan, ciocan rotopercutor si dalta. Tehnologia avansata pentru motorul fara perii furnizeaza o performanta revolutionara, oferind mai multa putere, cuplu superior, timp de functionare si durata de viata a motorului mai mari.
  • Polizorul unghiular Erbauer cu motor fara perii are un maner auxiliar antivibratii si viteza variabila pentru performante optime in diferite aplicatii.
  • Cu ferastraul circular Erbauer cu motor fara perii adancimea de taiere se regleaza rapid, iar portul si adaptorul de aspirator te ajuta sa mentii zona de lucru fara praf.
  • Masina de insurubat cu impact Erbauer, cu motor fara perii, poate fi incarcata 100% in numai 50 de minute, iar tehnologia Brushless (motor fara perii), mai silentioasa si mai compacta, imbunatateste timpul de functionare si durata de viata a produsului. In plus, lumina cu LED activata cu declansator ilumineaza zona de lucru pentru o gaurire precisa.
Brico Depot le ofera clientilor diverse posibilitati de plata, printre care si achitarea produselor in rate, prin intermediul institutiilor financiare partenere. Cardul Brico Depot aduce o serie de avantaje semnificative, precum 90 de zile pentru returul produselor fara bon fiscal, facturare rapida si livrarea produselor achizitionate acasa, conform regulamentului.
Mai multe informatii despre noile game Brico Depot sunt disponibile in cele 34 de magazine din tara, pe website sau prin aplicate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brico Depot lanseaza gama de unelte electrice Erbauer EXT