Lectură de un minut

27 Jan 2021 - Știri și Noutăți

Brico Dépôt, primul retailer DYI cu certificare pentru implementarea măsurilor de siguranță anti-Covid

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Brico Dépôt a obținut certificarea DEKRA pentru implementarea tuturor măsurilor de siguranță și prevenție împotriva răspândirii virusului COVID-19, în toate magazinele sale din țară și în sediul central. Compania devine, astfel, primul retailer din segmentul DIY căruia i se acordă această certificare.

Standardul DEKRA “Locație de Încredere” este unul internațional și confirmă că toate spațiile în care Brico Dépôt România își desfășoară activitatea sunt sigure și de încredere, în conformitate cu directivele Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și ale autorităților locale.

DEKRA este un furnizor global de top pentru servicii de auditare și certificare, activând în aproximativ 70 de țări.

Certificarea a fost acordată în urma unui amplu proces de audit, iar criteriile de evaluare sunt numeroase și acoperă arii precum:

  • informarea și comunicarea despre COVID-19 și măsurile de prevenție aferente;
  • protecția personalului;
  • atenția specială la întreținere și echipamente (inclusiv cele de aer condiționat și alimentare cu apă);
  • supravegherea livrărilor de bunuri și servicii cu respectarea măsurilor în vigoare.

Brico Depôt România, parte din grupul Kingfisher, a intrat pe piața din România în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. În urma achiziției Praktiker din 2017, Brico Depôt devine al doilea jucător de pe piața DIY din România, cu 35 de magazine și 2500 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brico Dépôt, primul retailer DYI cu certificare pentru implementarea măsurilor de siguranță anti-Covid