Lectură de 2 minute

20 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Brandul românesc IE Clothing a lansat o colecție de haine cu design inspirat din ținutele tradiționale

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cele două antreprenoare de la IE Clothing - Iulia Ghenea și Emilia Tudoran-Hoțescu - au lansat o nouă colecție vestimentară, cu produse versatile, din țesături naturale, lucrate manual și inspirate, bineînțeles, din portul tradițional românesc.

Colecția de îmbrăcăminte Infinity întrunește caracteristicile unei colecții care va străluci prin armonie, grație și elemente complexe lucrate manual, cu multă migală. Creațiile IE Clothing sunt confecționate din țesături naturale, versatile și sustenabile, precum mătase, in, organza, catifea din bumbac, tafta și țesături biodegradabile realizată din plante.

Inspirație pentru creațiile celor două tinere antreprenoare a stat ca de fiecare dată costumul tradițional românesc, opera mai multor generații, fiecare piesă vestimentară având o valoare de simbol care transmite caracteristicile esențiale ale neamului românesc.

Iulia Ghenea și Emilia Tudoran-Hoțescu își doresc să păstreze cât mai mult flacăra vie a costumului autentic tradițional, atât prin țesăturile naturale folosite, cât și prin tehnica manuală de coasere folosită odinioară, în detrimentul mecanizării tuturor acestor procese.

Femeia care alege să poarte piesele vestimentare semnate de brandul IE Clothing, indiferent de vârsta pe care o are, are curajul să se ridice la cele mai înalte standarde de feminitate și eleganță. Este încrezătoare în forțele proprii, în feminitatea și tăria de caracter, și în același timp iubește tradițiile și moștenirea pe care le-a primit de-a lungul timpului și a generații întregi de femei.

IE Clothing a pornit în 2014 din pasiunea a două tinere absolvente ale Facultății de Artă decorativă și Design și este o poveste despre păstrarea valorilor tradiționale, dedicare și haine create cu multă migală.

Iulia Ghenea și Emilia Tudoran-Hoțescu privesc cu încredere spre viitor și preconizează că în anul 2023 să crească business-ul și în afara hotarelor și să ajungă la cifra de afaceri de 1.000.000 de lei.

Piesele vestimentare pot fi găsite atât în showroom-ul fizic, cât și în shop-ul online ie-clothing.ro Clientele pot veni în atelier unde sunt sfătuite chiar de cele două fondatoare, dar consilierea poate fi realizată și pe site, la secțiunea de personalizare a produselor.

Citeste si:
Afaceri românești cu tradiție| Napolact, de peste 30 de ani în România: ce noi produse a lansat producătorul, la final de an  
Afaceri românești cu tradiție| Napolact, de peste 30 de ani în România: ce noi produse a lansat producătorul, la final de an  

IE Clothing este un brand românesc de confecții pentru femei, ale căror produse sunt semnate de creatoarele de modă Iulia Ghenea și Emilia Tudoran-Hoțescu, absolvente ale Universității Naționale de Arte din București cu specializarea în Strategii de modă și costume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul românesc IE Clothing a lansat o colecție de haine cu design inspirat din ținutele tradiționale