Lectură de 2 minute

29 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Brandul japonez de lux Gelato Pique lansează colecția de pijamale cu tematică Pokemon

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Compania japoneză de lenjerie de corp premium, Gelato Pique, a anunțat colaborarea cu Pokemon Sleep pentru a lansa o colecție de pijamale cu tematică Pokemon. Colecția va fi lansată pe 28 septembrie 2023 și va cuprinde un total de 47 de articole concepute pentru dormit și relaxare.

 

Sursa foto: Unsplash

Colecția include personaje populare Pokemon, precum Pikachu, Jigglypuff și Snorlax. Articolele variază de la seturi de îmbrăcăminte de relaxare, cardigane, pulovere, măști pentru ochi și pături, până la o jucărie de pluș uriașă Snorlax. Majoritatea articolelor sunt realizate din țesătura "Gelato knit", semnătura Gelato Pique, cunoscută pentru confortul și calitatea sa, potrivit Hypebeast.

Pe lângă mărimile pentru adulți, Gelato Pique va oferi, de asemenea, versiuni pentru bebeluși ale unora dintre articole, permițând fanilor să își îmbrace micuții ca personajele Pokemon preferate. Deși site-ul Gelato Pique din SUA nu are încă o pagină dedicată pentru colecția Pokemon Sleep, se așteaptă ca aceste articole să fie disponibile în Occident în toamna anului 2023.

Fiind un brand de lux, colecția Pokemon de la Gelato Pique se încadrează în partea superioară a gamei de prețuri. Colecția este disponibilă acum prin intermediul magazinului online Gelato Pique. Prețurile variază între 17 și 281 de dolari.

Pokemon Sleep, pe de altă parte, este un dispozitiv de urmărire a somnului care îi ajută pe utilizatori să înregistreze și să își măsoare calitatea somnului. Jocul presupune asistarea profesorului Neroli în studierea modului în care dorm Pokemonii, cu un accent special pe îndrăgitul Snorlax.

Dimineața, jucătorii pot observa și colecta date despre Pokemonii care au dormit într-un stil similar cu al lor. Colecția Gelato Pique de pijamale și îmbrăcăminte de relaxare Pokemon va completa experiența Pokemon Sleep.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul japonez de lux Gelato Pique lansează colecția de pijamale cu tematică Pokemon