Lectură de 2 minute

07 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Brandul de tapet Dream Prints intră pe piața locală, după o investiție de 150.000 de euro 

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Brandul de tapet Dream Prints, fondat de Valentin Bratu, se lansează pe piața din România, după o investiție de 150.000 de euro, compania urmând să livreze produse personalizate, pe suporturi și cu dimensiuni atipice.

Construit de la zero de un antreprenor român cu o experiență de peste 15 ani în tech, Dream Prints acoperă atât partea de echipamente și materiale specifice necesare producției, cât și lansarea digitală a brandului, acesta fiind momentan comercializat exclusiv online.

Ideea businessului a pornit chiar înainte de pandemie, designul de interior fiind un hobby al fondatorului, Valentin Bratu, însă a prins contur în timpul acesteia, când au demarat pregătirile pentru lansare.

Pentru a completa cele 5 colecții de debut, Dream Prints a lansat o provocare globală adresată comunităților de ilustratori și artiști digitali, iar în urma acesteia a fost selectată o echipă de 13 specialiști care și-au pus semnătura pe cele peste 100 de designuri lansate într-o primă etapă a proiectului. Totodată, Dream Prints oferă și o colecție de 25 printuri, dedicată copiilor, realizată pe suport eco-friendly, fără conținut de PVC.

„Ne propunem să oferim o nouă direcție în domeniu, propunând materiale atipice, care oferă o textură specială produsului final, cum ar fi piele, ciment sau textil, dar și o viziune artistică a designului. De asemenea, ne dorim să ieșim din producția standard, tapetul nostru poate fi produs la orice dimensiune și ajustat în funcție de nevoile clienților”, a precizat Valentin Bratu, fondatorul Dream Prints (FOTO).

Dream Prints vizează pentru primul an de funcționare o cifră de afaceri de 120.000 - 150.000 de euro, mizând pe un mix echilibrat de clienți, atât pe segmentul B2B, cât și B2C. Clienții vin din zona dezvoltatorilor imobiliari, firmelor ce oferă soluții de amenajare pentru birouri, dar și segmentului HoReCa.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul de tapet Dream Prints intră pe piața locală, după o investiție de 150.000 de euro