Lectură de 2 minute

24 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Brandul de suplimente Good Routine, creat de Secom, este de acum listat și pe Amazon 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Good Routine, brandul de lifestyle de suplimente alimentare, creat de Secom Healthcare Group, este disponibil începând de luna aceasta în Franța și Spania, prin listarea pe marketplace—urile Amazon din cele două țări, după ce anul trecut acesta intra pe piața din Islanda. Demersurile companiei de extindere internațională continuă în 2023. 

Sursa foto: Secom Romania

Grupul de companii a lansat brandul Good Routine în octombrie 2020, investind toată experiența acumulată în crearea unui portofoliu propriu care să respecte aceleași standarde înalte de calitate cu care și-a obișnuit consumatorii.

Suplimentele Good Routine sunt create de Secom și produse în fabrici din Spania și Italia, care dețin cele mai importante licențe și certificări internaționale din industrie, ce atestă calitatea, eficiența și siguranța acestora.

Portofoliul Good Routine, disponibil pe Amazon, include 21 de produse, din opt segmente care acoperă nevoile actuale de consum: completează dieta, inclusiv pe cea vegetariană, printr-un aport de nutrienți esențiali, echilibrează flora intestinală, susține imunitatea, articulațiile, ajută organismul în perioade de oboseală și stres, susține performanța cognitivă, calitatea somnului și buna funcționare a sistemului nervos periferic, reglează nivelul colesterolului, protejează ficatul și inima și susține sănătatea tractului urinar.

Good Routine este un brand fresh de lifestyle, care, în doar doi ani și jumătate de la lansare, portofoliul s-a dublat, iar patru suplimente Good Routine au intrat în top 10 produse din categoria lor.

Astfel, în prezent, la nivel european, produsele Good Routine sunt comercializate pe marketplace-urile Amazon din Spania și Franta, în cele mai reprezentative canale din Islanda, atât în zona de supermarketuri, cât și în farmacii, iar în România suplimentele sunt disponibile în peste 3.500 de farmacii partenere din întreaga țară, în cele 15 magazine din rețeaua Secom Retail și pe platformele online locale.

Grupul Secom Healthcare Group, companie antreprenorială românească, este alcătuit din următoarele patru diviziii: Secom – divizia business-to-business, care gestionează întregul portofoliu de produse, distribuția și promovarea acestuia pe piața din România, Secom Retail – divizia de business-to-consumer, care coordonează lanțul de 15 magazine fizice Secom și e-shop-ul secom.ro, Good Routine – brandul de lifestyle de suplimente alimentare, creat de Secom, comercializat atât în România, cât și pe piața internațională, prin divizia Secom International Markets.

Secom Healthcare Group are o echipă de 200 de oameni și un portofoliu propriu și exclusiv de peste 400 de produse premium din trei categorii: suplimente alimentare - atât produse realizate de producători internaționali de renume, majoritari din SUA, cât și suplimente Good Routine, create de Secom, ceaiuri și cosmetice naturale.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul de suplimente Good Routine, creat de Secom, este de acum listat și pe Amazon