Lectură de un minut

01 Jun 2016 - Știri și Noutăți

COS, brandul premium al H&M, a deschis primul magazin din Romania

Abonează-te pe  

COS, brand de fashion parte din grupul H&M, a intrat recent pe piata din Romania si a deschis primul magazin in Bucuresti, pe Calea Victoriei. Magazinul s-a deschis cu colectia pentru primavara-vara 2016.


 

Unul dintre cei mai importanti retaileri de pe scena fashion, H&M, a adus in Romania primul magazin al brandului COS.

Locatia este situata pe Calea Victoriei, la numarul 116, intr-o cladire istorica in imediata apropiere a hotelului Radison Blu din aceeasi zona. Unitatea dispune de trei nivele - subsol, parter si etaj. Suprafata ocupata are un total de 900 de metri patrati.

COS este parte din grupul suedez Hennes&Mauritz, cunoscut ca H&M si are clientela cu venituri peste medie.

Lansat pe piata in 2007, este al doilea cel mai mare nume din portofoliul grupului suedez cu peste 150 de magazine in 20 de tari din intreaga lume.

Simina Niculita, Associate Director Investment, Colliers International declara:

Cladirea cu caracter istoric din apropierea hotelului Radisson care va gazdui primul magazin COS, a fost propunerea cea ma potrivita, fiind aliniata modelului pe care brandul il urmeaza si in alte orase europene. Calea Victoriei ramane in continuare o artera comerciala cu traditie, destinata clientilor cu venituri medii si ridicate, acolo unde branduri de renume precum Gucci, Burberry, Max Mara, Furla, Musette sau Antony Morato au dechis deja magazine. Brandul COS este unul mult asteptat pe piata din Romania, fiind una dintre cele mai importante intrari pe piata locala, in materie de branduri de fashion.

Citeste si:
Profi a deschis 87 de magazine noi în 2023: ce cifră de afaceri a înregistrat retailerul
Profi a deschis 87 de magazine noi în 2023: ce cifră de afaceri a înregistrat retailerul
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  COS, brandul premium al H&M, a deschis primul magazin din Romania