Lectură de un minut

10 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Brandul de haine de lux IE Clothing devine ZESTAL

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

După aproape 10 ani de activitate, brandul de haine de lux IE Clothing își continuă ascensiunea în piață cu o nouă identitate  - ZESTAL. Noul nume reflectă viziunea companiei de a crea haine atemporale dedicate tradiției populare românești care să inspire generațiile de azi și mâine.

Sursa foto: ZESTAL

Recent, la showroom-ul ZESTAL a avut loc o prezentare de modă. În cadrul evenimentului, fondatoarele brandului au prezentat cea mai nouă colecție, Infinity - 14 ținute de lux ce îmbină elemente de design cu detalii lucrate manual și reprezintă semnătura casei de modă ZESTAL.

Compania ZESTAL este un brand de haine de lux made to measure, fondat în 2014 de două tinere absolvente ale Facultății de Artă Decorativă și Design din București. Brandul are un showroom fizic în București, iar creațiile pot fi comandate și online pe www.zestal.store.

Compania este dedicată creării de haine de înaltă calitate, care să fie atât elegante, cât și confortabile. ZESTAL crede în conectarea trecutului cu prezentul prin creațiile sale și își propune ca fiecare femeie să se simtă specială și încrezătoare în sine, indiferent de ocazie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul de haine de lux IE Clothing devine ZESTAL