Lectură de un minut

01 Aug 2022 - Știri și Noutăți

Brandul de accesorii de sport 4F a deschis un nou magazin în Brăila Mall

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

4F, unul dintre cele mai apreciate branduri cu îmbrăcăminte și accesorii de sport, a ajuns la cel de-al 12-lea magazin din România, odată cu inaugurarea centrului din Brăila Mall. De acum, pasionații de sport au la dispoziție o gamă largă de îmbrăcăminte și accesorii la magazinul care ocupă o suprafață de aproximativ 200 mp.

4F este un brand polonez cu o creștere rapidă, prezent în majoritatea țărilor europene. Magazinele brandului se disting printr-un decor cu forme simple și moderne care adâncesc percepția asupra interiorului, dar și prin iluminare cu led și materiale reflectorizante precum oțelul, oglinzile și lemnul.

Gama 4F include îmbrăcăminte și accesorii pentru toți pasionații de sport, indiferent de vârstă și sportul preferat: jachete sport, hanorace sport, treninguri fitness, fleeces, tricouri/tricouri, pantofi sport și trekking, pantaloni și jachete de schi, îmbrăcăminte sport softshell, îmbrăcăminte pentru ciclism, lenjerie termică, rucsacuri și drumeții genți, lenjerie sport și toate accesoriile de sport și de călătorie.

Brandul polonez cuprinde și linii de costume de baie și antrenament ale mărcii și colecția 4F Junior pentru cei mai tineri - „Aloha Life!”.

Despre Brăila Mall

Brăila Mall, situat în Judeţul Brăila, Sat Vărsătura, Comuna Chişcani. Centrul comercial oferă vizitatorilor săi o experienţă completă de cumpărături şi divertisment, adresându-se unui public dinamic, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie, noutăți și distracție.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul de accesorii de sport 4F a deschis un nou magazin în Brăila Mall