Lectură de un minut

02 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Brăila Mall a finalizat lucrările de modernizare ce au presupus o investiție de 2 milioane de euro

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Brăila Mall a finalizat lucrările de modernizare a centrului comercial și își diversifică mixul de chiriași. 7.000 de metri pătrați au fost modernizați, iar valoarea investiției ajunge la 2 milioane de euro. Totodată, retailerul de articole sportive Decathlon deschide în cadrul Brăila Mall un magazin cu o suprafață de peste 2.000 de metri pătrați.

Magazinul Decathlon se va deschide într-un spațiu nou amenajat din incinta centrului comercial și le va oferi clienților articole pentru peste 60 de sporturi.

Brăila Mall a demarat un amplu proces de reconfigurare a spațiului de retail în ultima perioadă. Datorită lucrărilor de modernizare, magazinele SMYK, Salofarm, Naturlich, Pepco și Animax își vor întâmpina clienții într-un decor nou. În prezent, centrul comercial deține peste 52.500 metri pătrați de spații comerciale, iar structura mixtă de chiriași este reprezentată de H&M, Deichmann, C&A, CCC, New Yorker, Hervis, Sportisimo, Benvenuti, KIK, Stradivarius, Bershka sau Pull&Bear.

Brăila Mall a implementat un set de măsuri care asigură normele de siguranță și distanțare socială în conformitate cu reglementările autorităților. În centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, măsură obligatorie și pentru întreg personalul centrului comercial. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, s-a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților.ală.

Brăila Mall este situat în Judeţul Brăila, Sat Vărsătura, Comuna Chişcani și face parte din portofoliul NEPI Rockcastle.

Sursă foto: Shutterstock

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brăila Mall a finalizat lucrările de modernizare ce au presupus o investiție de 2 milioane de euro