Lectură de un minut

09 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Bonduelle a lansat un audiobook dedicat copiilor cu deficiente de vedere

Abonează-te pe  

Bonduelle a lansat varianta audio a unei povesti pentru copii, cartea "Aventurierii din Bonduellia" devenind astfel disponibila si celor cu deficiente de vedere.

"Aventurierii din Bonduellia" este cartea pentru copii pe care Bonduelle a oferit-o consumatorilor sai in campania promotionala cu acelasi nume din aceasta toamna. Campania a avut ca obiectiv incurajarea parintilor si copiilor sa includa cu usurinta legumele in alimentatie.

Noua campanie este o continuare a ”Aventurierii de Gradina” care a avut acelasi scop, acela de a veni in ajutorul parintilor, pentru a-i imprieteni pe copii cu legumele si a le include in alimentatia lor zilnica.
Campania de Responsabilitate Sociala conexa ofera posibilitatea si copiiilor cu deficiente de vedere sa cunoasca povestea aventurierilor din Bonduellia datorita audiobook-ului realizat cu ajutorul actritei Adina Lucaciu. Povestea audio va fi distribuita in centrele de copii cu deficiente de vedere din toata tara. Adina le-a facut o supriza micutilor de la Scoala Gimnaziala Speciala pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti, pe care i-a vizitat pentru a le citi povestea intr-un mod amuzant.
Varianta audio "Aventurierii din Bonduellia" poate fi gasita pe canalul de YouTube Bonduelle:
Consumatorii pot achizitiona Cutiile Aventurierului ce contin patru produse Bonduelle de diferite sortimente si un cadou – unul dintre cei patru aventurieri din magazinele Auchan si Cora.
Pe pagina dedicata se poate afla ce leguma se potrivesc personalitatii fiecaruia, avand totodata posibilitatea de a castiga premii zilnice si saptamanale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bonduelle a lansat un audiobook dedicat copiilor cu deficiente de vedere