Lectură de un minut

09 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Bonduelle a lansat un audiobook dedicat copiilor cu deficiente de vedere

Bonduelle a lansat varianta audio a unei povesti pentru copii, cartea "Aventurierii din Bonduellia" devenind astfel disponibila si celor cu deficiente de vedere.

"Aventurierii din Bonduellia" este cartea pentru copii pe care Bonduelle a oferit-o consumatorilor sai in campania promotionala cu acelasi nume din aceasta toamna. Campania a avut ca obiectiv incurajarea parintilor si copiilor sa includa cu usurinta legumele in alimentatie. 

Noua campanie este o continuare a ”Aventurierii de Gradina” care a avut acelasi scop, acela de a veni in ajutorul parintilor, pentru a-i imprieteni pe copii cu legumele si a le include in alimentatia lor zilnica.
 
Campania de Responsabilitate Sociala conexa ofera posibilitatea si copiiilor cu deficiente de vedere sa cunoasca povestea aventurierilor din Bonduellia datorita audiobook-ului realizat cu ajutorul actritei Adina Lucaciu. Povestea audio va fi distribuita in centrele de copii cu deficiente de vedere din toata tara. Adina le-a facut o supriza micutilor de la Scoala Gimnaziala Speciala pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti, pe care i-a vizitat pentru a le citi povestea intr-un mod amuzant.
 
 
Varianta audio "Aventurierii din Bonduellia" poate fi gasita pe canalul de YouTube Bonduelle
Consumatorii pot achizitiona Cutiile Aventurierului ce contin patru produse Bonduelle de diferite sortimente si un cadou – unul dintre cei patru aventurieri din magazinele Auchan si Cora.
 
Pe pagina dedicata se poate afla ce leguma se potrivesc personalitatii fiecaruia, avand totodata posibilitatea de a castiga premii zilnice si saptamanale.
 
 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bonduelle a lansat un audiobook dedicat copiilor cu deficiente de vedere