Lectură de un minut

06 Feb 2020 - Știri și Noutăți

Bonami in 2019: venituri de peste 55 de milioane de euro

Abonează-te pe  

Bonami, magazinul online cu mobilier si decoratiuni, a cumulat in 2019 venituri de peste 55 de milioane de euro cu 30% mai mari decat in anul anterior. Profitul a atins mai multe milioane de euro si toate cele cinci piete au fost profitabile. 

Ungaria a inregistrat un nivel record, cea mai noua piata din portofoliul Bonami, lansata in august 2018. Pentru 2020, planul companiei este sa creasca cu 35% si include o serie de investitii.

Datorita rezultatelor financiare bune si a profitului de anul trecut, ne putem permite anul acesta multiple investitii. Vom investi sute de mii de euro intr-o ampla extindere a depozitului. In acest fel vom avea pana la de doua ori mai multe articole disponibile in stoc cu livrare imediata, ceea ce va scurta semnificativ durata transportului catre client. In acelasi timp, vom incepe sa ne dezvoltam prezenta offline. Punctul de distributie deschis anul trecut in Jenec Praga, a confirmat fara echivoc interesul clientilor, asa ca vom investi puternic in magazine emblematice amplasate in orasele mari.’’ a declarat Pavel Voparil, CEO Bonami.

In primavara acestui an va debuta si transportul propriu pentru produse supradimensionate, care va functiona mai intai in Praga, urmand apoi extinderea in celelalte tari. Transportul va include, de asemenea, servicii suplimentare, cum ar fi livrarea pana la usa, asamblarea mobilierului sau eliminarea ambalajelor.
Dorind sa vina in intampinarea cerintelor clientilor sai, Bonami va implementa anul acesta in Romania plata in rate.
Bonami a fost creat in 2013 ca un spatiu online plin de inspiratie pentru casa si birou. Dupa cinci ani, cifra de afaceri a depasit 40 de milioane de euro. Pe langa piata ceha, Bonami inspira si pietele din Slovacia, Polonia, Romania si Ungaria. Bonami apartine grupului de investitii Miton.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bonami in 2019: venituri de peste 55 de milioane de euro