Lectură de 2 minute

11 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Bolt își extinde rețeaua de livratori din România

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Platforma europeană Bolt își extinde rețeaua națională de livratori, în contextul creșterii cererii și al lansării serviciului Bolt Market. Curierii care se alătură platformei Bolt Food se pot înscrie indiferent de tipul de vehicule pe care le folosesc pentru livrare (automobile, scutere, biciclete etc.), pot avea câștiguri cu până la 10-15% și pot ajunge până la 25%, în funcție de perioadele din zi cu cerere mărită, dar luând în calcul și condițiile meteorologice. 

Pandemia a accelerat dezvoltarea sectorului livrării de mâncare. În scurt timp, oamenii au făcut un obicei din a comanda mâncare, mai ales în contextul lucrului de acasă. Serviciul de livrare de mâncare, Bolt Food, a fost lansat în România în mai 2020 și s-a extins în țară, fiind prezent în București, Cluj-Napoca, Constanța și Timișoara.

Conceptul de a comanda mâncare a devenit popular în pandemie, în mare parte și datorită muncii de acasă. Bolt Food este o platformă care aduce beneficii atât utilizatorilor, cât și managerilor de restaurante și livratorilor. Aceștia din urmă pot obține venituri considerabile datorită rețelei extinse de restaurante partenere, care oferă multe oportunități de livrare în intervale orare variate, iar fidelitatea lor e răsplătită și prin programul nostru generos de bonusare”, Andrei Manea, country manager Bolt Food România

Recent, Bolt a încheiat o rundă de finanțare de 600 de milioane de euro, crescând evaluarea companiei la peste patru miliarde de euro. Bolt va folosi fondurile pentru dezvoltarea noului său serviciu de livrare de produse alimentare în 15 minute, Bolt Market, și pentru a accelera extinderea serviciilor sale de mobilitate și de livrare, generând și mai multe oportunități financiare pentru șoferii și livratorii parteneri.

Aplicația Bolt este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piață fiind prezent în 18 orașe cu serviciile de ride hailing.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bolt își extinde rețeaua de livratori din România