Lectură de un minut

12 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Bogdan Joița preia locul lui Cătălin Manoli la conducerea fabricii Danone din București

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Bogdan Joița, anterior Process Manager Danone România, preia rolul de Director al fabricii Danone din București, condusă până de curând de Cătălin Manoli. Schimbarea a venit în urma numirii lui Cătălin Manoli în funcția de Director al fabricii Danone din Aldaia, în cadrul operațiunilor Danone din Spania. 
 

Sursa foto: Danone

Bogdan Joița are o experiență de peste 18 ani în cadrul companiei Danone România, perioadă în care a ocupat mai multe funcții în departamentele de procesare, ambalare și performanță. În noul său rol, Bogdan Joița va conduce cea mai performantă fabrică din divizia de lactate proaspete din Europa și va îndruma o echipă de 200 de oameni.

Danone a achiziționat fabrica de lactate Miorița din București în anul 1996, iar până în acest moment au fost investiți aproximativ 90 milioane euro pentru modernizarea și retehnologizarea acesteia.

În prezent, 1 milion de iaurturi sunt distribuite către consumatorii români, dar și către alte 13 piețe europene.

Danone România procesează anual peste 60.000 tone de litri de lapte, din care aproximativ 90% este lapte românesc. Numai anul trecut, compania a colectat lapte proaspăt de la 22 de ferme mari si peste 220 de gospodari.

Danone este prezent pe piața românească cu produse lactate proaspete, produse pe bază de plante (Alpro), precum și cu produsele alimentare pentru bebeluși și nutriție specializată (Aptamil, Milupa).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bogdan Joița preia locul lui Cătălin Manoli la conducerea fabricii Danone din București