Lectură de 3 minute

16 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Bilanț Black Friday PentruAnimale.ro: 65 de tone de hrană vândute într-o singură zi, de 2,5 ori mai multe comenzi decât anul trecut

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

PentruAnimale.ro, petshop online cu capital 100% românesc, a înregistrat în campania de Black Friday din acest an vânzări de 12 ori mari față de o zi obișnuită. Comparativ cu evenimentul de reduceri din 2019, PentruAnimale.ro a primit de 2,5 ori mai multe comenzi anul acesta de Black Friday. În total, clienții au cumpărat 65 de tone de hrană pentru animalele de companie.

Cea mai mare comandă făcută de un client în Black Friday a fost în valoare de 3.900 de lei. A fost, totodată, comanda care a avut și cele mai multe produse: 310.

Circa 3 din 10 comenzi (28%) plasate în Black Friday au fost achitate online. Dintre clienții care au făcut plăți online, peste 6% au cumpărat cu cardul în rate, depășind de 3 ori media unei zile obișnuite.

Produsele vedetă din campania de Black Friday au fost ambalajele de hrană de tip overfill (kilograme în plus față de produsele regular pentru brandurile premium), care s-au epuizat rapid în primele ore ale dimineții.

„Dincolo de cele mai multe reduceri din an, clienții au fost interesați de calitatea produselor și au solicitat sfaturi despre cum să aleagă cea mai potrivită hrană pentru animalul lor de companie. Echipa noastră de veterinari, care oferă consultanță clienților, în mod uzual, a fost suprasolicitată anul acesta de Black Friday. În acest an, clienții PentruAnimale.ro au căutat calitate și produse specializate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui animal, în funcție de vârsta și starea fiziologică a acestuia”, spune Laurențiu Miron, CEO PentruAnimale.ro.

Magazinul online cu produse dedicate animalelor de companie a derulat Black Friday vineri, 13 noiembrie. Peste 75.000 de produse de calitate, de la hrană pentru animale, suplimente, accesorii și jucării, până la produse pentru igienă și îngrijire au fost reduse cu până la 45%.

65% din produsele cumpărate de clienții PentruAnimale.ro în campania Black Friday 2020 au fost destinate câinilor, iar 30%, pisicilor. În România, populația canină este estimată la 4,15 milioane, iar cea felină, la 4,3 milioane, potrivit celui mai recent studiu FEDIAF (European Pet Food Industry Federation).

Aproximativ 70% din comenzile plasate în Black Friday au fost deja procesate și expediate. Toți clienții PentruAnimale.ro vor primi săptămâna aceasta produsele comandate.

Citeste si:
IKEA lansează o nouă linie de accesorii pentru animale de companie
IKEA lansează o nouă linie de accesorii pentru animale de companie

PentruAnimale.ro continuă perioada de reduceri cu campania CyberDog Monday, în cadrul căreia donează către animalele din adăposturile partenere câte 1 kilogram de mâncare pentru fiecare comandă plasată azi de clienții site-ului. În mod obișnuit, PentruAnimale.ro derulează un program de donații către mai multe adăposturi de animale, dublând cantitatea de mâncare pe care clienții magazinului o donează în acest scop.

„Încă de anul trecut, am dat startul proiectului #pentrucanepasa, un program de donații în care ne implicăm cot la cot cu clienții noștri, echivalând orice cantitate de hrană donată de ei pentru animalele fără stăpân. Doar implicându-ne în mod real și întorcând în comunicate o parte din profitul realizat putem participa la construirea unei societăți mai bune și mai empatice”, spune Laurențiu Miron.

PentruAnimale.ro este cel mai mare petshop cu capital 100% românesc și cel mai longeviv magazin de profil din România. Magazinul online PentruAnimale.ro comercializează hrană de calitate pentru animale (câini, pisici, păsări, reptile, pești, cai, animale mici), vitamine, șampoane și produse pentru îngrijirea animalelor, dar și diferite accesorii pentru acestea, de la branduri renumite precum Taste of the Wild, Purina, Royal Canin, Eukanuba, Biomill, Hill’s, Acana și Arion.

Sursă foto: Danila Shtantsov/Shutterstock

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bilanț Black Friday PentruAnimale.ro: 65 de tone de hrană vândute într-o singură zi, de 2,5 ori mai multe comenzi decât anul trecut