Lectură de un minut

11 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Black Friday în Plaza România: reduceri de până la 90% în mall

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Clienții Plaza România sunt întâmpinați pe parcursul lunii noiembrie cu reduceri de până la 90% în magazinele partenere. 

Sursa foto: Dreamstime.ro

Lensa își așteaptă vizitatorii în luna noiembrie cu reduceri de până la 90%, Noriel, Jolidon și Optiblu îi surprind pe iubitorii de smart shopping cu reduceri de până la 70% la nenumărate articole, iar Sport Vision a pregătit celor care caută articole sportive oferte de până la 60% la o selecție de produse. Mango, Opticris, Kenvelo, Lee Cooper sau Timeout intră în Black Friday cu până la 50% reducere, iar NALA și Douglas cu oferte speciale de până la 40%.

Vizitatorii se mai pot delecta cu promoții la nenumărate articole, de până la 30% la DS Damat ori Sephora, de 20% la Bigotti, sau de 10% la Sportisimo. De asemenea, MAC și CCC își întâmpină clienții cu oferte variate.

Plaza România, centrul comercial lansat de Anchor Grup în 2004, a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices. Suprafața de închiriat este acum de 38.000 de metri pătrați dedicați zonei comerciale și 10.600 de metri pătrați dedicați spațiilor de birouri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday în Plaza România: reduceri de până la 90% în mall